StoryEditorOCM
RegionalLOPOVI NE BIRAJU

Stigla sezona, a s njom i učestale provale i krađe na zadarskom području

Piše M. K.
21. svibnja 2024. - 10:42

Jučer u prijepodnevnim satima u Zadru, na predjelu Crvenih kuća nepoznati počinitelj je provalio u kuću 74-godišnje vlasnice, odakle je otuđio novac. U tijeku je kriminalističko istraživanje, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog teške krađe.

U vremenu od 18. do 20. svibnja na Viru nepoznati počinitelj je provalio u trgovinu trgovačkog društva, odakle je otuđio novac i razne artikle. Materijalna šteta pričinjena trgovačkom društvu će biti naknadno utvrđena, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog teške krađe.

Tijekom vikenda nepoznati počinitelj je u Zadru, u ulici Marka Marulića provalio u uredske prostorije trgovačkog društva, odakle je otuđio novac, dok je u istom periodu nepoznati počinitelj u Benkovcu provalio u prostorije u vlasništvu jedinice lokalne samouprave, odakle nije uspio ništa otuđiti.

U tijeku su kriminalistička istraživanja u svezi kaznenih djela teška krađa.

Krađa

Jučer poslijepodne u Zadru, na Poluotoku je nepoznati počinitelj iz ruksaka državljanke Singapura otuđio novčanik. Materijalna šteta iznosi nekoliko stotina eura.

Jučer, 20. svibnja u Poličniku, nepoznati počinitelj je otuđio mobitel 63-godišnjeg vlasnika. Materijalna šteta iznosi također nekoliko stotina eura. 

Protiv nepoznatih počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.

23. lipanj 2024 18:27