StoryEditorOCM
RegionalKAKO JE DOBRO!

Stara dalmatinska kuća renovirana je i pretvorena u savršenu vilu u kojoj bi svi željeli provesti ostatak ljeta

Piše I.N./Jutarnji list
13. kolovoza 2023. - 09:18

Teško da možemo reći išta novog o otoku Hvaru, o čemu se već nije pisalo. Po mnogima jedan od najljepših hrvatskih otoka, a definitivno jedan od najpoznatijih, ovog nam je puta zaokupio pažnju lijepom kamenom kućom koju smo ondje pronašli. Točna lokacija je malo selo Zastražišće, u srcu otoka s velikim brojem sunčanih dana. Službeni naziv joj je - Casa M, a riječ je o staroj dalmatinskoj kući koju su vlasnici u potpunosti renovirali i pretvorili u savršenu vilu u kojoj bismo i mi rado proveli ostatak ljeta. Vlasnici su sami uredili kuću, bez pomoći stručnjaka, a cilj im je bio u konačnici dobiti interijer koji je definicija suvremenog i luksuznog ambijenta, dok je vanjština prava lokalna, tradicijska priča, piše Dom i Dizajn.

image

Casa M

My Luxoria
image

Casa M

My Luxoria

Kuća ima 120 metara kvadratnih, a izgrađena je na temeljima stare kuće i pretvorena u četverosobnu kamenu vilu s pet kupaonica koja se proteže na dvije etaže.

image

Casa M

My Luxoria

Dvije sobe smještene su na gornjem katu vile, a svojim delikatnim i elegantnim izgledom prava su umjetnička i opuštajuća oaza. Svaka soba ima vlastitu kupaonicu i veliki bračni krevet, a kauč na razvlačenje dostupan je za još dva gosta. Jednostavno profinjen, protkan spojem drvenih i luksuznih komada, prostrani dnevni boravak prostorno koegzistira sa šarmantnom kuhinjom. Potpuno opremljena svime što vam je potrebno, kuhinja vjerno prati gastronomski cilj, a posebnost prizemlja ove vile dočarava scenarij jednog od najljepših odmora.

image

Casa M

My Luxoria
image

Casa M

My Luxoria

U dvorištu vile, skriven između zidova poput dragocjenog dijamanta, nalazi se prekrasan grijani bazen. Njegov jedinstveni izgled natjerat će vas da uronite u ovo kristalno plavo osvježenje i sunčate se na udobnim ležaljkama. Osim toga, atraktivan jacuzzi popraćen garniturom za sjedenje i natkrivena terasa čine ovaj vanjski kutak vile još privlačnijim. Neke od najvećih prednosti boravaka u ovoj vili, ističu vlasnici, su mirno, mediteransko okruženje, panoramski pogled, bazen sa slanom vodom, pogled na prirodu, jacuzzi...

image

Casa M

My Luxoria
image

Casa M

My Luxoria

Casa M može primiti do osam gostiju. Inače, vila je dostupna za rezervaciju na rentluxuryvillascroatia.com/en/v/villa-casa-m, novom portalu za booking luksuznih vila koji je lansirala My Luxoria, poznata turistička agencija specijalizirana za najam luksuznih vila i kuća za odmor na području cijele Hrvatske, piše Dom i Dizajn.

image

Casa M

My Luxoria
image

Casa M

My Luxoria
28. travanj 2024 19:36