StoryEditorOCM
Regional‘‘JA KAD VIDIM...‘‘

Srpski youtuber oglasio se nakon pljačke na Pagu, javio se iz Lamborghinija: "Ne mogu ukrasti koliko ja mogu zaraditi!"

Piše Zadarski.hr
8. srpnja 2024. - 21:56

Baka Prase ponovo se oglasio na Instagramu nakon što je objavio da je opljačkan na Pagu, a podijelio je i fotografije na kojima se vide buntovi novaca, donosi Showbuzz

Nakon što je srpski youtuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, javno objavio vijest da je opljačkan na Pagu, ubrzo nakon toga ponovo se oglasio pa je u Instagram priči poslao poruku lopovima i svima koje je ta situacija razveselila.

"Ja kad vidim da netko piše da sam zaslužio da me pokradu za 250 tisuća eura i da je to karma... A ne znaju da ću zaraditi tri puta više za dva mjeseca", napisao je na fotografiji gdje pozira s čudnovatim izrazom lica u svom Lamborghiniju.

"Ne mogu ukrasti koliko ja mogu zaraditi", istaknuo je dok je na sljedećoj fotografiji pokazao buntove novaca.

Podsjećamo, Bogdan je otišao na Pag kako bi snimio spot s popularnim srpskim izvođačem Voyageom, a pratiteljima se požalio kako je ondje opljačkan.

"Pokraden sam. Sinoć nam je netko upao u kuću, pokupio sve stvari iz nje, među kojima su bili satovi i novac koji sam ponio za snimanje spota za pjesmu s Voyageom. Šteta: sve stvari, čak i odjeća i parfemi ljudi koji su bili sa mnom. Moji Rolexi, keš, odjeća u vrijednosti od 250.000 eura", napisao je Baka Prase.

image

baka prase

/Slobodna Dalmacija

"Hvala Bogu da smo uvjerili Igora da ne ostaje sam u kući jer je mogao nastradati. Hvala i hrvatskoj policiji što su odmah odgovorili na poziv, bacili se na posao, doveli forenzičare i odradili uviđaj. Nadam se da ćemo uskoro pronaći krivca", dodao je.

Obećao je i nagradu za one koji bi ponudili bilo kakve točne informacije.

"Nagrada 25.000 eura za informacije koje će dovesti do pronalaženja lopova. Nagrada nakon uhićenja i povratka satova", napisao je.

05. listopad 2024 01:44