StoryEditorOCM
RegionalALKARSKI GRAD

Sinj večeras neće spavati, planira se veliki doček za Hanu Ivković, pobjednicu Superstara; Bit će ludo i nezaboravno

Piše Mozaik SD
10. prosinca 2023. - 17:33

Završila je prva sezona RTL-ova glazbenog showa ‘Superstar‘ spektakularnom emisijom u kojoj je pobjedu odnijela 17-godišnja Hana Ivković.

Mladoj je Sinjanki ispunjen san. A kako i ne bi kada je očarala glasom i članove žirija i ljude pred malim ekranima.

Upravo oni su tijekom večeri dali čak 100 tisuća glasova telefonskim pozivima i SMS porukama, tako da je jučer "Superstar" bio najgledaniji televizijski sadržaj na svim nacionalnim televizijama.

image

Hana Ivković

Rtl/

No, vratimo se mladoj Hani i njenoj konkurenciji u finalu, pokušala je i uspjela izvojevati pobjedu u dva kruga natjecanja s Petrom Šegedinom, Tonijem Peruškom i Dinom Miklaužićem.

- To je prekrasan osjećaj, još se dojmovi nisu slegli, sve djeluje nestvarno, jako čarobno i stvarno sam zahvalna na svemu i svima. Od žirija, do kandidata koji su prekrasni, do produkcije - emotivna je bila Hana u prvoj izjavi nakon pobjede.

image

Hana Ivković

Rtl/
image

Hana Ivković

Rtl/

Podsjećamo, mladu je Sinjanku u show prijavila prijateljica bez njezina znanja, a od prve audicije i velike treme do jučerašnjih suverenih nastupa i čiste emocije koju je izazvala kod svih onih koji su je slušali, pokazala je koliko je napredovala.

- Još ne vjerujem da se ovo dogodilo! Ne odustajte od svojih snova. Kao mali, sanjaš o nečemu, moj se san ispunio - poručila je Hana.

image

Hana Ivković

Rtl/

Članovi žirija nisu štedjeli na komplimentima i hvalospjevima.

- Zaustavila si sve i iz tišine si napravila simfoniju. To je rijetka osobina izvođača. Ti si na pravom mjestu, ti si superstar - kazala joj je Severina.

Hana je ponosna Sinjanka, svim srcem voli svoj rodni grad, grad uz koji je vežu i uspomene na najljepše djetinjstvo. Upravo su joj njezini Sinjani bili najvatreniji navijači od samog početka, a sada joj, na čelu s gradonačelnikom Mirom Buljom, pripremaju doček za pamćenje.

image

Hana Ivković

Rtl/

- Gradonačelnik je još jučer rekao da će on organizirati doček pobijedila ja ili ne - ponosno je kazala mlada pobjednica, koju će njeni sugrađani dočekati danas u sedam sati, a ona je pozvala i sve druge da im se pridruže. Fešta čeka!

Njena je najveća želja nastaviti se baviti glazbom, stvarati svoje pjesme, uveseljavati publiku i pronaći svoje mjesto na hrvatskom estradnom nebu.

image

Hana Ivković

Rtl/
29. travanj 2024 08:41