StoryEditorOCM
RegionalOPĆINA SV.FILIP I JAKOV

Proveden izbor najljepše uređene okućnice, pobjednik je iz Sikova, evo tko je sve nagrađen i kako im izgledaju prostori oko kuće!

Piše Zadarski.hr
3. kolovoza 2022. - 13:24

Turistička zajednica općine Sv. Filip i Jakov je provela izbor najljepše uređene okućnice na području općine Sv. Filip i Jakov. Prijave su se prikupljale do konca lipnja 2022. godine, nakon čega je povjerenstvo po pristiglim prijavama obavilo obilazak i ocjenjivanje te je napravljen konačan poredak.

Izbor za najuređeniju okućnicu proveo se u kategoriji privatne kuće, a ocjenjivali su se: Hortikulturno rješenje (cjelogodišnje održavanje, raznovrsnost bilja, kreativnost i originalnost), opremljenost (natpis ulice, kućni broj, uređena ograda), opći dojam, te utjecaj na cjelokupni izgled destinacije (ulice), kao i održavanje.

Nagrade za najljepše uređene okućnice dobili su :

Prvo mjesto - Zupčić Vice i Tilka, Sikovo - poklon u vrijednosti  3.000 kuna

Drugo mjesto – Katalinić Melita, Sv. Filip i Jakov -  poklon u  vrijednosti od 2.000 kuna.

Treće mjesto – Kadija Dijana, Turanj - poklon u vrijednosti od 1.000 kuna.

S obzirom na veći broj prijavljenih, pojedini kandidati su imali podjednak broj bodova te su posebna priznanja za „Najuređeniju okućnicu“ osvojili Miluška Zelantov, Sv. Filip i Jakov, Nevenka Milat, Sv. Filip i Jakov, Ksenija Milat, Sv. Filip i Jakov, Katerina Colić, Sv. Petar, Lukić Ante, Raštane Donje te Centar za rehabilitaciju Sv. Filip i Jakov.

01. srpanj 2024 07:40