StoryEditorOCM
RegionalPROMETNA NESREĆA

Prednjim dijelom automobila udario u prednji dio kampera njemačkih nacionalnih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 64-godišnji Talijan

Piše M.K.
13. studenog 2023. - 11:33

Na području Policijske uprave ličko-senjske tijekom proteklog vikenda evidentirano je 13 prometnih nesreća, u kojima je jedna osoba teško ozlijeđena i šest lakše ozlijeđeno

Izdvajamo prometnu nesreću u kojoj je jedna osoba teško i dvije osobe lakše ozlijeđene, a koja se dogodila u petak, 10. studenog 2023. godine u Jezercu.

Nesreća se dogodila kada je 24-godišnjak iz Proložca upravljao osobnim automobilom imotske registracijske oznake iz smjera Korenice u smjeru Slunja i nije prilagodio brzinu kretanja kako bi se mogao pravodobno zaustaviti zbog čega naglo skreće u suprotnu prometnu traku i prednjim dijelom automobila udara u prednji dio kampera njemačkih nacionalnih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 64-godišnji talijanski državljanin.

U prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede zadobio je 82-godišnji talijanski državljanin putnik u kamper vozilu, a 24-godišnji vozač osobnog automobila i 29-godišnji talijanski državljanin putnik u kamper vozilu su lakše ozlijeđeni.                              

Dvije prometne nesreće u kojima su 4 osobe lakše ozlijeđene evidentirane su na području Gospića (3) i Otočca (1). Ostale prometne nesreće su s materijalnom štetom, a dogodile su se na području Gospića (5), Otočca (4) i Senja (1).

28. travanj 2024 18:07