StoryEditorOCM
RegionalPOKUŠAJ UBOJSTVA

Pogledajte dramatičnu fotografiju pucnjave u Trogiru: dok dvojica pomažu ranjenom, počinitelj bježi na motociklu

Piše Katarina Marić banje/SD
29. lipnja 2023. - 14:54

Na mjestu pucnjave nakon što je ranjen mlađi muškarac, prolaznici su mu pokušali pomoći. Za to vrijeme je počinitelj Branko Mamić, bivši policajac, pobjegao na motociklu.

image

U označenom dijelu fotografije je bjegunac Branko Mamić

Privatni album

U posjedu smo fotografije kritičnog trenutka na kojem se vidi sva dramatičnost situacije. Na Čiovu je trenutno u tijeku policijska akcija u kojoj je opkoljena kuća na predjelu Arbanije u kojoj se navodno skrio.

Pucnjava se dogodila oko 12.15 sati u Trogiru kada je umirovljeni policajac ispalio više hitaca prema J.M. (32) teško ga ozlijedivši. Prema neslužbenim informacijama, liječnici se bore za život  ranjenog mladića koji je zadobio prostrijelne ozljede glave, vrata i prsa.

image

Bjegunac odlazi s mjesta pucnjave

Privatni album

Bjegunac je naoružan i navodno je tražio još jednog muškarca. Nedavno je izašao iz istražnog zatvora gdje je proveo više od mjesec dana nakon što je u siječnju ove godine bio priveden zbog obiteljskog nasilja.

Prijetio je svojoj supruzi i kćerki, a suprugu je zatim napao lakše je ozlijedivši. U zid pokraj njene glave je u jednom trenutku ispalio hitac iz pištolja kojeg je legalno posjedovao.

image

Dok pokušavaju pomoći ranjenom mladiću, bjegunac odlazi na motociklu

Privatni album
image

U označenom dijelu fotografije je bjegunac Branko Mamić

Privatni album
28. travanj 2024 04:01