StoryEditorOCM
RegionalPRISJELO IM

Gošća šokirana računom za večeru: ‘402 €! Ovo je kad vam konobar sugerira što da jedete ako niste baš gladni‘

Piše Linda Perić
4. kolovoza 2023. - 15:09

Cijene ove godine na Jadranu vruća su tema. Mnogi govore o visokim cijenama smještaja, hrane u trgovinama i na tržnicama, ali i u restoranima diljem Jadrana. Ovoga puta na cijenu se požalila turistkinja iz New Yorka, donosi N1.

Blogerica Teona Mango krajem srpnja posjetila je Hrvatsku, a na svom putovanju stala je na Hvaru, Korčuli i u Dubrovniku. Uz brojne bajkovite fotografije i videozapise u kojima je govorila o ljepoti mora te kvaliteti smještaja i ljubaznosti domaćina, ona je istaknula i cijenu jedne večere koja ju je šokirala.

“Ovo se dogodi kada prihvatite preporuku konobara za predjelo i glavno jelo. Pitao nas je i koliko smo gladni, a mi smo rekli da nismo previše. Pitam se koliki bi tek bio račun da smo rekli da smo gladni”, napisala je pored fotografija računa objavljenih na Instagramu koje pokazuju ukupni iznos od 402,42 eura, piše Večernji list. Na računu se može vidjeti da su Teona i njezino društvo pojeli pohane lignje. crni rižoto, sipe, brodet od ribe, ‘kapetanov pjat’, a pili su i vino grk te mineralne vode. U cijenu je uračunato i postavljanje stola, couvert.

Istaknula je da je hrana bila izvrsna, a sa svojim je pratiteljima podijelila i izgled obroka te objasnila o kakvim se jelima radi. “Grad je predivan. A Jadransko more predivno plavo”, napisala je o svom dojmu.

Inače, Teona je prije dolaska u Hrvatsku posjetila Grčku, a nakon Lijepe Naše uputila se u Crnu Goru. Sa svojim pratiteljima dijeli svoje dojmove te sve važne informacije, a na Instagramu je prati skoro 20.000 ljudi, donosi N1.

 

29. travanj 2024 07:45