StoryEditorOCM
RegionalZA DLAKU!

Bijesna vožnja kraj Sinja: ‘Vozačica crvene Seat Ibize je moja uskoro bivša supruga. Pokušala me oboriti s motocikla!‘

Piše PSD
17. kolovoza 2023. - 14:41
Potencijalno smrtonosno pretjecanje - na slici zaokruženi Seat i motociklist koji je - po njegovoj tvrdnji - bio metaSCREENSHOT/FACEBOOK

Nakon što su najprije Facebook stranica "Prometne zgode i nezgode", a potom i Dalmacija danas objavili video obijesne i krajnje opasne vožnje na državnoj cesti na ulazu u Sinj kod Kukuzovca, javio se vozač motocikla koji je pritom gotovo nastradao.

Vozačica crvene Seat Ibize odlučila se na pretjecanje osobnog automobila preko pune crte i zamalo izazvala frontalni sudar. Nakon što je završila s tim jezivim manevrom, vratila se u desnu traku i nastavila punim gasom prema motoristu ispred sebe. Evo što on kaže:
- Moje ime je Petar i vozač sam motora kojim sam upravljao ispred vozača koji je snimio ovu opasnu vožnju vozačice u crvenoj Seat Ibizi, koja je moja uskoro bivša supruga. Nakon što je krenula pretjecati preko pune crte, u punom gasu zaletjela se prema meni na motoru. U okuci me pokušala oboriti s motora, što je zasigurno zabilježeno na kameri ovog vozača i stoga trebam vašu pomoć - kaže Petar koji čitatelje poziva  ako su vidjeli nešto ili znaju osobu koja posjeduje video snimku da se slobodno jave i dodatno napominje:

- Ne znam je li naše zajedničko maloljetno dijete bilo u automobilu, to mi je najveća muka. Srećom, nitko nije stradao.

Pogledajte video s Facebook stranice "Prometne zgode i nezgode" koji je izazvao brojne negativne reakcije:

29. travanj 2024 09:49