StoryEditorOCM
KalelargaU CENTRU GRADA

Zadarsko tužiteljstvo istražuje slučaj vršnjačkog nasilja u kojem je 17-godišnjak teško ozlijeđen u ‘sačekuši‘ dvije vršnjakinje: sam je pozvao Hitnu pomoć!

Piše B.S.
8. studenog 2022. - 22:00
Dvoriste na Kalelargi, točnije Široka ulica broj 10 u kojem su u petak dvije maloljetne djevojke ozlijedile maloljetnika Jure Miskovic/Cropix

Zadarsko tužiteljstvo intenzivno istražuje slučaj vršnjačkog nasilja tijekom kojeg je 17-godišnjak u petak navečer teško ozlijeđen u dvorištu na zadarskoj Kalelargi u ‘sačekuši‘ dvije vršnjakinje.

Mladić je napadnut malo prije ponoći nakon povratka kući u dvorištu zgrade gdje ga je jedna od dvije djevojke napala nožem, nakon čega je ozlijedila i samu sebe. Oboje su hospitalizirani. Sedamnaestogodišnjakinja je lakše ozlijeđena, a mladić je napadu zadobio višestruke porezotine po rukama i ubode u nogu zbog čega je u zadarskoj Općoj bolnici hitno operiran, te su mu konstatirane teške tjelesne ozlijede. U utorak je iz bolnice otpušten kući gdje se trenutačno oporavlja.

Policija nije izvijestila o ovom događaju jer su svi akteri maloljetnici, no neslužbeno doznajemo kako je jedna od 17-godišnjakinja koje se bile u sačekuši bivša djevojka napadnutog mladića. Iako se sukob odigrao zbog ljubavnih razmirica, mladića nije napala bivša djevojka, već navodno njezina prijateljica nakon kraće verbalne razmirice. Nakon napada mladić je navodno ostavljen u krvi, zbog čega je morao sam pozvati Hitnu pomoć.

Zadarska policija je potvrdila kako je protiv napadačice podignuta kaznena prijava, no nisu htjeli iznositi nikakve dodatne detalje o ovom napadu.

02. svibanj 2024 01:46