StoryEditorOCM
Kalelarga6,6 MILIJUNA KUNA

Uskoro započinje rekonstrukcija dijela ulice Admirala Jakova Šubića od Cezana. Dobivamo još jedan semafor, ali i kružni tok...

Piše I.I.
9. kolovoza 2022. - 22:04

Grad Zadar je prije natječaja za izvođača radova u savjetovanje sa zainteresiranim gospodarskim subjektima pustio projekt rekonstrukcije dijela ulice Admirala Jakova Šubića od Cezana. Projekt je vrijedan 6.61 milijuna kuna (bez PDV-a).

Predmet ovog projekta je izgradnja dijela nerazvrstane ulice Admirala Jakova Šubića od Cezana i kružnog toka s ulicama Kožinski prilaz i Privlačkom ulicom u Zadru. 

Predviđena je i rekonstrukcija privoza četverokrakog semaforiziranog raskrižja Ulica Admirala Jakova Šubića od Cezana, Splitske ulice, Puta Biliga i Ulice Borka Šarlije Kese.

Rok završetka izvođenja ugovorenih radova je 270 radnih dana od dana uvođenja u posao

U sklopu izgradnje prometnice rješava se oborinska odvodnja prometnice, i izvodi nova javna rasvjeta i DTK mreža.

U projektu se napominje kako predmetni radovi ne obuhvaćaju radove na izgradnji odvodnje i vodovoda. Radove na izgradnji odvodnje i vodovoda izvodi drugi izvođač, u sklopu aglomeracije.

Nakon što se završi izvođenje radova na odvodnji i vodovodu slijede radovi na rekonstrukciji dijela ulice Admirala Jakova Šubića od Cezana. Dinamika izvođenja radova koji su predmet ove nabave direktno ovisi o dinamici izvođenja radova na izgradnji odvodnje i vodovoda.

14. lipanj 2024 05:08