StoryEditorOCM
KalelargaMOLE ZA STRPLJENJE

U Kožinu nastavak radova, obustava vode potrošačima u Ninu te Privlaci, Zatonu, Petrčanima, Ninskim stanovima, Žeravi, Poljacima...

Piše M. K.
18. listopada 2024. - 12:20

Zbog izvođenja građevinskih radova tvrtke Strabag d.o.o. u utorak, u vremenu od 22 sata pa do srijede do 6 sati bit će privremeno obustavljena opskrba vodom potrošačima u gradu Ninu, te mjestima Privlaka, Zaton, Petrčane, Ninski stanovi, Žerava, Poljaci, te Kožino. Nakon završetka radova mogući su poremećaji u vodoopskrbi, a normalizacija vodoopskrbe očekuje se dana u srijedu u večernjim satima.

Tijekom radova do ponovne uspostave vodoopskrbe, cisterne s vodom za ljudsku potrošnju bit će smještene u gradu Ninu na Trgu Braće Radića kod kućnog broja 3, u mjestu Petrčane u Ulici V kod kućnog broja 26, u mjestu Privlaka u Ulici Ivana Pavla II kod kućnog broja 96, u mjestu Kožino kod osnovne škole, u mjestu Ninski stanovi u Ulici Domovinskog rata kod kućnog broja 32B, u mjestu Žerava u Ulici Žerava kod kućnog broja 42, u mjestu Poljaci u ulici Poljaci kod kućnog broja 22, te u mjestu Zaton u Ulici zatonskih pomoraca kod kućnog broja 1.

image

Nastavak radova

Odvodnja/Slobodna Dalmacija

Nastavak radova na izgradnji javnog sustava odvodnje na području naselja Kožino

U sklopu izvođenja radova tvrtke Euro projekt d.o.o. na izgradnji javnog sustava odvodnje po projektu „Radovi na izgradnji sustava javne odvodnje sanitarnih otpadnih voda i rekonstrukciji sustava vodoopskrbe na području četvrti Puta Bokanjca u gradu Zadru i aglomeraciji Petrčane“, od ponedjeljka započinje nastavak radova 1. faze u ulici Zapadni put u sklopu izvođenja radova na rekonstrukciji i dogradnji kanalizacijske i vodoopskrbne mreže na području naselja Kožino.

Predmetni radovi 1. faze će se izvoditi prema odobrenoj prometnoj regulaciji prometa u ulici Zapadni put u naselju Kožino. Privremenom regulacijom prometa prve faze nastavlja se izvođenje radova u Ulici Zapadni put, zatvarajući Zapadni put u punom profilu ceste. Za vrijeme izvođenja radova stanarima predmetne ulice će biti omogućen pješački prolaz do vlastiti stambenih objekata.

U preostalom dijelu naselja promet će se odvijati bez smetnji.

Za vrijeme izvođenja radova prekidi i preusmjeravanja prometnih tokova izvodit će se u fazama kako bi tijekom cijelog razdoblja izvođenja radova promet u navedenom dijelu naselja mogao funkcionirati.

Predmetni radovi izvode se u sklopu izvođenja radova po „Projektu poboljšanja vodno- komunalne infrastrukture aglomeracije Zadar – Petrčane“ i sufinancirani su bespovratnim sredstvima Europske unije.

18. listopad 2024 12:45