StoryEditorOCM
KalelargaKAOS NA AUTOCESTI KOD NADINA, OZLIJEĐENE TRI OSOBE

Splitska Mazda završila na krovu, na nju naletjela još tri auta!

Piše Zadarski.hr
20. prosinca 2016. - 10:19
prometna_krpani12-301113

Dvije su osobe teže, a jedna lakše ozlijeđene u prometnoj nesreći na autocesti u blizini Nadina, u smjeru Splita,, koja se dogodila u ponedjeljak oko 20 sati, a u kojoj su sudjelovala čak četiri osobna automobila.

Najprije je vozilo tipa Mazda splitskih registracijskih pločica, u kojoj je 38-godišnji vozač iz nepoznatih razloga izgubio kontrolu nad upravljačem, počelo 'ludovati' na cesti: udarilo je u kamenu stijenu s jedne strane, pa u bankinu s druge, da bi nakon okretanja završilo na krovu na lijevoj strani iste kolničke trake.. 

U tom je trenu iz istog pravca naišao Opel šibenskih registacija kojim je upravljao 29-godišnjak, ali srećom nije naletio na preokrenuto vozilo već na djelove koji su popadali s njega i bili razbacani po cesti. ista se stvar dogodila talijanskom vozaču (53) koji je upravljao autom njemačkih tablica. I on je uspio izbjeći preokrenuto vozilo.

Tek je treće vozilo koje je dolazilo iz istog smjera uspjelo 'pogoditi' preokrenutu Mazdu. Bila je to Honda splitskih registracija kojom je upravljao 32-godišnjak.

U okretanju i sudaru najgore su prošle suputnica dva splitska vozila: teško su ozlijeđene i suputnica iz Mazde M.M.J. (40) i suputnica iz Honde T.J. (33).

Lakše je ozlijeđen vozač Mazde protiv koje će biti pokrenut optužni prijedlog zbog izazivanja prometne nesreće.

13. lipanj 2024 14:19