StoryEditorOCM
KalelargaEPILOG "TALAČKE KRIZE" NA BOKANJCU

Protiv 39-godišnjaka kaznena prijava zbog prisile prema službenoj osobi - on je u pritvoru, a supruga zaradila prekršajnu

Piše Zadarski.hr
25. veljače 2019. - 11:08
pol

Zadarski su policajci dovršili kriminalističko istraživanje nad 39-godišnjakom, kojeg se sumnjiči za prisilu prema službenoj osobi do koje je došlo u subotu na Putu Vrela u Bokanjcu. Naime, 39-godišnjak se nakon dojave o mogućem obiteljskom nasilju u subotu poslijepodne, zatvorio u obiteljsku kuću te prijetio aktivacijom plinske boce., ali policija nije utvrdila elemente kaznenog djela prijetnje.

Policijski službenici su na mjestu događaja poduzeli sve odgovarajuće sigurnosne mjere i radnje, te su u suradnji s pregovaračem SJP PU splitsko-dalmatinske 39-godišnjaka oko 19 sati priveli u prostorije policije.

Prilikom postupanja, policijske službenike je vrijeđala i omalovažavala 45-godišnjakinja, koja je zbog prekršaja također privedena u prostorije policije.

Nakon kriminalističkog istraživanja, 39-godišnjak je uz kaznenu prijavu zbog prisile prema službenoj osobi predan pritvorskom nadzorniku PU zadarske.

20. rujan 2024 02:11