StoryEditorOCM
Kalelarga‘MALI DUĆAN...‘

Policija razotkrila ilegalnu prodaju: u apartmanu u Novalji pronađeno čak 2.4 kg marihuane, psilocibin, kokain, pa i šprica s uljem konoplje...

Piše B.S.
24. srpnja 2023. - 17:11

U Općinskom državnom odvjetništvu u Zadru ispitan je 31-godišnji državljanin Republike Hrvatske zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela protiv zdravlja ljudi odnosno neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Postoji, naime, osnovana sumnja da je 31-godišnjak 20. srpnja, u apartmanu u kojem boravi u Novalji, postupio protivno čl. 3. Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.

Osnovano se sumnja da je u cilju daljnje prodaje na ilegalnom narko tržištu u apartmanu držao čak 2411,9 grama marihuane upakirane u više vrećica; 258,1 grama hašiša upakiranog u paketiće; 125 tableta MDMA; 77,6 grama kokaina u vrećicama; pet grama MDMA; dvanaest grama amfetamina; 6,8 grama halucinogenih gljiva - ‘psilocibin‘.

Pronađene su i dvije prozirne kapsule ispunjene uljem konoplje tipa droge marihuane; jednu medicinsku špricu ispunjenu sa tri mililitra ulja konoplja tipa droge marihuane; 870,4 grama bijele praškaste tvari nepoznatog kemijskog sastava namijenjene za miješanje s drogom radi povećanje mase, te jednu digitalnu vagu i veći iznos novca.

Sucu istrage podnesen je prijedlog za određivanje istražnog zatvora protiv osumnjičenika zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.

27. travanj 2024 14:22