StoryEditorOCM
KalelargaPUNO ĆE IM ZNAČITI

Pomozite obitelji Marušić čija je kuća nedavno izgorjela u Sukošanu! Njihovi susjedi pokrenuli su veliku akciju za pomoć, evo kako se možete uključiti

Piše Zadarski.hr
10. prosinca 2021. - 13:57

Snježana i Miljenko Marušić željeli su ostariti u svojoj kući u Sukošanu. Nakon života provedenog u Zagrebu, vratili su se u Dalmaciju s najboljom namjerom da u kući kraj mora provedu svoje umirovljeničke dane. Taj san prekinuo je strašan požar u kojemu je prije sedam dana kuća u potpunosti izgorjela. Vatra je krenula preko dimnjaka, izgorjelo je gotovo sve, od krova, potkrovlja instalacija, parketi, namještaj..Bračni par Marušić i Miljenkova sestra Višnja, koja živi s njima, na sreću su prošli bez ozljeda, ali su ostali bez svega što su imali, čak i dokumenata.

Zbog teške sudbine koja je zadesila Marušiće, na noge se dignuo cijeli Sukošan, a njihovi susjedi pokrenuli su veliku akciju pomoći u koju se i vi možete uključiti.

Prikupljaju se financijska sredstva, ali i sve drugo što bi ovim ljudima moglo pomoći u obnovi njihovog doma.

“Svaka pomoć u bilo kojem obliku je dobrodošla. Kuća, nažalost, nije za živjeti i obitelj je trenutno smještena kod susjeda. Radi se o troje starijih ljudi sa malim mirovinama, koji su ionako u jako teškoj financijskoj situaciji. Imaju i kćer sa teško bolesnim djetetom koja ne može raditi pa kao samohrana majka prima socijalnu pomoć. Oni  su prije nekog vremena prodali kuću u Zagrebu kako bi joj pomogli. Zato im je pomoć i više nego potrebna - kaže nam njihova susjeda Marija Božić koja je pokrenula akciju za pomoć.

Broj računa na koji možete uplatiti

IBAN: HR4323600003214506070

Zagrebačka banka (Snježana Marušić)

11. lipanj 2024 02:14