StoryEditorOCM
KalelargaHIT IZ ODVODNJE

Ovo je shema novih smjerova za kamione prema gospodarskoj zoni u Novom Bokanjcu. Napravljena je na lošoj matrici i obojana flomasterima...

Piše IN
20. srpnja 2022. - 09:21

U želji da olakšaju kretanje teških vozila prema gospodarskoj zoni, iz Odvodnje su nam dostavili shemu prometovanja vozila dostave (kamiona) prema gospodarskoj zoni u Novom Bokanjcu.

Pravac 1 usmjeren je Putem Vrela (prometnica u pravcu Ljubač – Ražanac) i tik prije Bakmaza lijevo (iz smjera Grada) Putem Gaja do ulice Franje Franceva.

Pravac 2 vodi zapadnim ulazom u naselje prema shemi.

Zanimljivo je da Odvodnja, kao nositelj nekoliko milijardi kuna teških poslova na izgradnji nove kanalizacijske mreže, nije svih ovih godina uspjela izraditi neku suvislu online mapu/kartu područja na kojima se izvode radovi s ažuriranim informacijama kako bi građanima olakšala snalaženje kod brojnih privremenih prometnih rješenja i ujedno poslužila kao pokazatelj stupnja dovršenosti pojedinih segmenata tog stoljetnog projekta.

Shema koju su nam poslali izrađena je na nepreglednoj fotokopiranoj crno-bijeloj matrici preko koje su flomasterima u bojama iscrtani novi smjerovi prometa. 

Uistinu nevjerojatan tehnološki doseg za jednu javnu tvrtku u prvoj polovini 21. stoljeća... 

17. lipanj 2024 12:39