StoryEditorOCM
KalelargaGRAD ZADAR

Objavljen javni natječaj za nadzor nad građenjem Novog gradskog groblja Crno

Piše Iva Ivanac
4. siječnja 2022. - 17:21

Grad Zadra objavio je javni natječaj za nadzor nad građenjem Novog gradskog groblja u Crnom. Predmet nabave je usluga stručnog nadzora nad izgradnjom novog Gradskog groblja grada Zadra koje uključuje i hortikulturno uređenje.

Procijenjena vrijednost radova je 600 tisuća kuna, a u dokumentaciji se navodi kako će se radovi odvijati u prvom kvartalu 2022. godine. Rok za dostavu ponuda za stručni nadzor je 20. siječnja.

Podsjetimo i kako u Gradu još uvijek nisu odabrali izvođača radova, a ponude za taj natječaj otvorene su početkom prosinca. Na natječaj za izvođača radova pristiglo je ukupno osam ponuda, a najniža je bila ona tvrtke P.G.P.  koja iznosi 19,7 milijuna kuna.

Podsjetimo kako se u ovoj prvoj fazi novog Gradskog groblja gradi prvo grobno polje koje je gotovo jednake veličine kao i groblje na Belafuži. U prvoj fazi će se izgraditi ispraćajnica, pristupna cesta, parking, lagune za oborinske vode, trafostanica i dio puta oko groblja. Prvo grobno polje u Crnom imat će oko šest tisuća grobnih mjesta. 

01. lipanj 2024 09:39