StoryEditorOCM
KalelargaZAVRŠETAK IZVIDA

Neće biti kaznenog progona zbog smrti 52-godišnjeg Zadranina čije je tijelo pronađeno u kanalu na zaobilaznici, evo što kažu u Odvjetništvu

Piše Zadarski.hr
17. travnja 2023. - 17:08

Nesretni Zadranin, djelatnik PU Zadarske čije je tijelo u prosincu prošle godine pronađeno u kanalu na gradilištu zaobilaznice na Bilom Brigu, umro je prirodnom smrću i njegova smrt nema veze s padom, potvrdilo nam je Županijsko državno odvjetništvo u Zadru nakon završetka istražnih radnji. To znači da daljnjeg postupanja odvjetništva u ovom slučaju neće biti.

- Nakon provedenih izvida i dokaznih radnji povodom smrtnog stradavanja hrvatskog državljanina rođ. 1970. godine, koji je preminuo 12. prosinca 2022. u ulici Hrvatskog sabora, iz rezultata provedenog toksikološkog vještačenja krvi i urina pokojnika kao i obdukcijskog nalaza utvrđeno da je isti preminuo prirodnom smrću uslijed zatajenja srca te da njegova smrt nije u uzročno-posljedičnoj svezi s padom u kanal na gradilištu. Sukladno navedenom obustavljeno je daljnje postupanje državnog odvjetništva u ovom predmetu- stoji u odgovoru glasnogovornice ŽDO Marijane Stipić.

07. svibanj 2024 17:51