StoryEditorOCM
KalelargaEVO UVJETA

Nakon što je Dilber dao ostavku, objavljen natječaj za ravnatelja gradske ustanove Zadarski sport. U kuloarima se spominju dva imena...

Piše Zadarski.hr
12. siječnja 2023. - 10:09

Javna ustanova Zadarski sport objavila je natječaj za ravnatelja nakon što je nedavno Jurica Dilber dao ostavku na to mjesto. Natječaj je objavljen 10. siječnja, a rok za podnošenje prijava je osam dana od objave natječaja. 

Novi ravnatelj mora zadovoljiti šest kriterija te mora imati završen preddiplomski i diplomski sveučilišni studij društvene struke ili integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij ili specijalistički diplomski stručni studij društvene struke, pet godina radnog iskustva na rukovodećem mjestu, imati stručne, radne i organizacijske sposobnosti, poznavati rad na osobnom računalu, posjedovati vozačku dozvolu B kategorije i ispunjavati ostale uvjete utvrđene zakonima predviđenima za rad u ovakvim ustanovama.

Kandidati uz dokumentaciju trebaju dostaviti i četverogodišnji plan i program rada ustanove. 

U posljednje vrijeme u kuloarima se spominju i imena kandidata koji bi mogli doći na tu poziciju, a neka od njih su Željko Žilavec, bivši direktor KK Zadra i Damir Knežević, bivši direktor HNK Zadar.  

07. svibanj 2024 05:49