StoryEditorOCM
KalelargaDOVRŠENO ISTRAŽIVANJE

Muškarac na biogradskom području uhićen zbog iznude! Uz to je uhvaćen kako vozi automobil bez položenog vozačkog ispita

Piše Zadarski.hr
28. kolovoza 2023. - 13:54

Policijski službenici Policijske postaje Biograd policije dovršili su kriminalističko istraživanje nad 52-godišnjim hrvatskim državljaninom kojeg se sumnjiči za iznudu počinjenu na širem biogradskom području.

Sumnja se kako je prošli tjedan na mobitel nazvao 41-godišnjeg državljanina Bosne i Hercegovine te mu uputio ozbiljne prijetnje smrću, a sve na ime nepostojećeg duga

Odmah nakon saznanja o događaju, policija je započela s provođenjem kriminalističkog istraživanja u sklopu kojeg je osumnjičeni 25.kolovoza, u petak poslijepodne pronađen na obrovačkom području, nakon čega je uhićen i priveden u prostorije policije.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, osumnjičeni je uz kaznenu prijavu zbog sumnje u kazneno djelo iznude predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske.

Nadalje, obzirom su policijski službenici Policijske postaje Benkovac-Obrovac pri zatjecanju osumnjičenog utvrdili kako upravlja automobilom zagrebačkih registracijskih oznaka bez položenog vozačkog ispita, prekršajno je sankcioniran temeljem odredbi Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

29. travanj 2024 09:05