StoryEditorOCM
KalelargaPRIJETNJA PIŠTOLJEM

Maskirani ušli u benzinsku postaju u Ulici Hrvatskog sabora, uz prijetnju pištoljem otuđili novac i cigarete, jedna osoba privedena

Piše Mišel Kalajžić
30. ožujka 2020. - 10:06

U subotu u 18,54 sati u ulici Hrvatskog Sabora u Zadru, nepoznati maskirani počinitelji su ušli u benzinsku postaju u vlasništvu trgovačkog društva te uz prijetnju pištoljem otuđili novac i cigarete.

U tijeku je kriminalističko istraživanje u cilju utvrđivanja svih okolnosti te pronalaska počinitelja. Trenutno se u prostorijama policije nalazi jedna osoba koja se dovodi u svezu s počinjenjem ovog kaznenog djela

Teška krađa

S četvrtka na petak na Krešimirovoj obali u Zadru, nepoznati počinitelj je provalio u kontejner u vlasništvu trgovačkog društva, odakle je otuđio agregat, kompresor, bušilicu, brusilicu i drugi alat.

Materijalna šteta iznosi nekoliko desetaka tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog teške krađe.

S četvrtka na petak u ulici Hrvatskog Sabora u Zadru, nepoznati počinitelj je provalio u autopraonicu u vlasništvu 49-godišnjaka, odakle je iz aparata otuđio novac..

Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog teške krađe.

Krađa

U razdoblju od petak do nedjelje u ulici prilaz Josipa Torbarine u Zadru, nepoznati počinitelj je iz podruma kuće 62-godišnjeg vlansika, otuđio suhomesnate proizvode, sir i alkoholno piće.

Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog krađe.

20. travanj 2024 01:06