StoryEditorOCM
KalelargaODGOVOR

Marko Vučetić: "Gradonačelnik Dukić, odnosno njegovi momci iz susjednih ureda, neprestano piše/u pisma. Ne čitam ih! Besmisleno je..."

Piše M. K.
4. srpnja 2024. - 17:16

Gradonačelnik Branko Dukić uputio je jučer gradskim vijećnicima javno pismo u kojemu je "prozvao" predsjednika Gradskog vijeća Marka Vučetića.

- Usprkos uvjeravanju vašeg predsjednika Marka Vučetića kako proračun sada, u srpnju, ne bi imao nikakvog smisla, vjerujem kako vi itekako pronalazite smisao u žurnom početku gradnje četiri nova dječja vrtića i nove škole, nabavci učeničkih materijala, dovršetku novog groblja, gradnji otvorenog plivališta na ŠC Višnjik, uređenju Veslačkog doma, baš kao i u isplati sredstava udrugama iz socijalne skrbi, kulture, športskim klubovima. Ne zaboravite kako već osigurana sredstva iz nacionalnih i EU fondova za brojne projekte (među njima su i novi vrtići) imaju svoje rokove za realizaciju ili se moraju vratiti. Odluka i odgovornost je isključivo na vama - stoji u Dukićevom pismo.

Danas je na Facebooku Marko Vučetić kratko odgovorio na Dukićevo pismo:

- Gradonačelnik Dukić, odnosno njegovi momci iz susjednih ureda, neprestano piše/u pisma. Ne čitam ih.

Jedina besmislenija uloga od predsjednika Gradskog vijeća nesumnjivo je ona gradonačelnika bez proračuna - napisao je Vučetić.

04. srpanj 2024 17:17