StoryEditorOCM

Luda karnevalska atmosfera u Supernova centru Zadar!  

21. veljače 2020. - 09:29

Nasmijana, šarena i plesna povorka ove će subote, 22. veljače, preuzeti Supernova centar Zadar.

Dobro nam došle maškare“ naziv je bogatog zabavnog programa koji počinje od 17 sati, a dobrodošli su i maleni i veliki. Postanite na jedan dan netko drugi, stavite svoje maske i pridružite se veseloj maškaranoj povorci uz sjajan zabavni program koji donosi dobru energiju i optimizam.

Barem jednom smo poželjeli uskočiti u neku malo drugačiju ulogu i biti netko sasvim drugi, a karnevalski period je prava prilika za to. Vrijeme je da pronađete svoju novu masku, spremite se uz osmijeh te dođete ove subote u Supernova centar Zadar. Princeze, kraljevi, patuljci, Indijanci, heroji, super junaci, policajci, kraljice, životinje i brojni drugi šareni veseljaci očekuju vas u sklopu vesele maskirane parade koja će prošetati kroz Supernova centar Zadar.

Od 17 sati na programu su karnevalski igrokaz, zabavne karnevalske igre, mini disco zabava, a vesela karnevalska povorka prošetat će se kroz cijeli shopping centar. Karnevalske igre donose i vrijedne Supernova poklon-kartice koje će vam omogućiti najbolje shopping iskustvo. Nema maškara bez slastica zbog čega smo pripremili besplatne fine krafnice za sva vesela i nasmijana karnevalska lica.

Detaljnije informacije dostupne su na Facebook stranici Supernova centra Zadar i na www.supernova-zadar.hr.

Vidimo se ove subote!

 

19. travanj 2024 12:52