StoryEditorOCM
KalelargaNIJE BILO UGODNO

Incident na letu Ryanaira iz Londona u Zadar, pijani Britanac (34) radio nered u avionu, policija ga morala svladati i s lisičinama na rukama privesti

Piše M.K.
29. srpnja 2023. - 09:24

Na letu zrakoplova Ryanaira iz Londona prema Zadra, sinoć se dogodio incident s jednim putnikom zbog kojega je posada aviona u 23.40 sati zatražila intervenciju aerodromske policije.

Kako stoji u policijskom izvještaju, 34-godišnji britanski državljanin u vidno alkoholiziranom stanju radio je nered u avionu, pijan je galamio i maltretirao druge putnike ne obazirući se na upute i molbe kabinskog osoblja da se smiri i sjedne na svoje mjesto. Umjesto toga jednom je putniku čak sjeo u krilo i ošamario ga po licu.

Po dolasku aviona u Zračnu luku Zadar, aerodromska policija je intervenirala i morala ga svladati te ga s lisičinama na rukama otpravila s aviona.

Zadržan je u policijskim prostorijama do otrježenjenja, a jutros će biti priveden sucu za prekršaje, te primjereno novčano kažnjen. izmjereno mu je 2,20 promila alkohola. Policija je procijenila da nije bilo veće ugroze sigurnosti aviona i putnika na letu, pa će proći samo s prekrešajem, a ne kaznenom prijavom.

 

27. travanj 2024 23:09