StoryEditorOCM
KalelargaHOTEL KALAFONJA

Hoće li direktor Odvodnje "pasti"? Gradonačelnik Dukić: Vi znate da ja nemam problema s mijenjanjem direktora...

Piše Iva Ivanac
23. ožujka 2021. - 13:18

Vijećnik Akcije mladih Kristijan Kotlar na početku postavljanja pitanja na Aktualnom satu komentirao je kako se sjednica vijeća održava na totalitaristički način, ali i kako se gradonačelnik Branko Dukić zadnjih mjesec dana prešetava projektima koji su plaćeni javnim novcem. 

- Ni vi, ni vaši prethodnici Kalmeta ni Vrančić niste uspjeli riješiti pristupni put prema Galićevim zgradama, problema koji je nastao 2012. godine. Prije dvije godine donesena pravomoćna presuda kojom se Grad Zadar može upisati Poljanu Dragutina Domjanića kao svoje neotuđivo vlasništvo. Grad Zadar se još uvijek nije upisao, a mene zanima zašto?, upitao je Kotlar gradonačelnika.

- Polako se upisujemo na to zemljište i problem će se riješiti. Poduzimamo sve radnje kako bi se upisali, odgovorio je gradonačelnik Dukić. 

- Žao mi je što na sjednicama ponavljam pitanja, ali... Na jednoj od prethodnih sjednica ste izjavili ako direktoru Odvodnje ponovno padne natječaj za pročišćivač kraj Gradskog groblja, past će i on, odnosno bit će smijenjen. Ponovljeni natječaj za pročišćivač je raspisan, a njegove su ponude otvorene 5. veljače. Na drugom su natječaju sve ponude veće od prethodnog natječaja, tko će osigurati dodatne novce za pročišćivač i hoće li na koncu direktor Grgo Peronja pasti?, upitao je Kotlar.

- Nemam ja problema s mijenjanjem direktora. Što se natječaja tiče, evaluacija ponuda je u tijeku i uskoro će biti poznato tko je izvođač radova, a problema oko financija neće biti, odgovorio je gradonačelnik Dukić.  

17. lipanj 2024 10:21