StoryEditorOCM
KalelargaOSVOJIO PRO CARD

Gradonačelnik ugostio Luku Banića, pobjednika svoje kategorije i apsolutnog pobjednika Svjetskog natjecanja u bodybuildingu

Piše Zadarski.hr
4. srpnja 2022. - 15:37
Luku Banića primili su gradonačelni Branko Dukić i njegov zamjenik Ante Babić. Uz Banića, na prijemu su bili i njegovi treneri, Adrijan Marušić i Igor ŠokotaGrad Zadar/

Zadranin Luka Banić, powerlifter i trener, pobjednik je svoje kategorije i apsolutni pobjednik Svjetskog natjecanja u bodybuildingu održanom u Kopru u Sloveniji. Tim povodom primili su ga gradonačelnik Branko Dukić i njegov zamjenik Ante Babić. Uz Banića, na prijemu su bili i njegovi treneri, Adrijan Marušić i Igor Šokota.

Luka Banić postao je novi svjetski bodybuilding prvak za 2022. godinu na svjetskom prvenstvu u svojoj kategoriji do 80 kg, a i u apsolutnoj kategoriji. Time je osvojio PRO CARD, odnosno pozivnicu da se ubuduće natječe u profesionalnoj kategoriji. 

Gradonačelnik i njegov zamjenik čestitali su na ovom velikom uspjehu za zadarski sport i izrazili nadu da će ovakvih postignuća biti i ubuduće.

image
Grad Zadar/

 

03. srpanj 2024 00:48