StoryEditorOCM
KalelargaRAZORUŽAVANJE

Građani policijskim službenicima protueksplozijske zaštite predali četiri ručne bombe, dva komada trotilskog metka i 30 komada raznog streljiva

Piše M.K.
2. veljače 2024. - 11:17

Tijekom posljednjih nekoliko dana građani koji su željeli ostati anonimni su policijskim službenicima protueksplozijske zaštite predali četiri ručne bombe, dva komada trotilskog metka i 30 komada raznog streljiva, koje je izuzeto na siguran način.

Policijska uprava zadarska još jednom zahvaljuje savjesnim građanima koji i dalje dragovoljno predaju oružje i streljivo.

- Koristimo ovu priliku da pozovemo sve one koji u svojim domovima imaju zaostalo oružje, streljivo ili minsko-eksplozivna sredstva da ga predaju policiji na uništenje i na taj način svoj život i život svoje obitelji učine sigurnijim.

Također je važno naglasiti da građani ne donose oružje ili eksplozivne tvari osobno u policijsku postaju ili upravu, kako ne bi došlo do njihovog aktiviranja i neželjenog ozljeđivanja, već da o tome obavijeste policiju na broj 192 nakon čega će stručni i osposobljeni policijski službenici doći na njihovu kućnu adresu prikupiti oružje.

27. travanj 2024 19:37