StoryEditorOCM
KalelargaO GROZDANI I PLAŽI

Glasovac: ‘Jedna u Jugoslaviji nije mogla kupiti jogurt, druga nije mogla na plažu. Bitno da im sad ne nedostaje jogurta, meda, mlijeka, a ni para...‘

Piše Zadarski.hr
11. srpnja 2023. - 21:11

Saborska zastupnica SDP-a Sabina Glasovac na svom je Facebook profilu uputila kritiku HDZ-ovoj zastupnici, Zadranki Grozdani Perić, koja je raspravljajući o Zakonu o pomorskom dobru, rekla da se ni u Jugoslaviji nije mogla ići kupati na neke plaže u Zadru i okolici.

- Kaže Grozdana Perić (HDZ) da se u Jugoslaviji nije mogla ići kupati na plažu u Petrčane, Crvenu Luku ili na Borik jer su bile ograđene i naplaćivao se ulaz. A onda je došla slobodna Hrvatska pa su njeni drugovi iz HDZ-a (u pravom komunističkom duhu), nakon što s onih 100.000 napustili ozloglašenu partiju i prešli u HDZ, na valu vječnih pobjeda u Zadru, Zadarskoj županiji i Sukošanu jednoglasno i složno dodjeljivali koncesije zahvaljujući kojima su danas sve te tri plaže i ograđene i na njih ne možeš bez ulaznice. Pa se jadna Grozdana i dalje ne može na njima kupati. Ali to je prešutjela. Kao i činjenicu da se najveći broj ograđenih i naplativih plaža nalazi upravo na području Zadarske županije. Jer je HDZ to odlučio!

image

Grozdana Perić
 

Damjan Tadić/Cropix

Eto, jedna si u Jogoslaviji nije mogla kupiti jogurt, druga nije mogla na plažu. Bitno da im sad ne nedostaje ni jogurta, ni meda ni mlijeka, a bome ni para da si, za razliku od dobrog dijela hrvatskih smrtnika, mogu to sve priuštiti. Dok im se ovakvi/ovakve smiju u lice! - napisala je Glasovac.

29. travanj 2024 10:46