StoryEditorOCM
KalelargaCENTAR ZA MLADE

Biloglav: "Moj uvjet još uvijek nije ispunjen. U ovoj fazi ne mogu podržati gradski proračun!"

Piše I. I.
20. lipnja 2024. - 14:52

Gradski vijećnik Domovinskog pokreta, dr. Damir Biloglav, je još prije početka godine postavio uvjet koji bi se trebao ispuniti kako bi glasao za proračun - otvoren i funkcionalan Centar za mlade, onakav kakav je bio zamišljen kada se tek započelo razgovarati o Centru. 

Iako je Grad Zadar prije dva dana u javno savjetovanje pustio nacrt odluke o osnivanju Centra za mlade, vijećnik Biloglav kaže kako ta radnja još uvijek ne označava njegov ispunjen uvjet. 

- Ovdje se tek radi o nacrtu odluke, a ne o finalnoj odluci kojom će Centar biti osnovan. Nacrt odluke je podložan promjenama, iako me iz Grada uvjeravaju da će ovaj nacrt odluke definitivno biti ovakav kako je sad objavljen, ali to je samo njihovo obećanje. Moji su uvjeti od prvog dana vrlo jasni, nisam ko neki koji mijenjaju uvjete za proračun iz dana u dan. Otvoren i funkcionalan Centar za mlade koji ima sadržaje onako kako je to bilo zamišljeno na početku, prije 20 godina kada se prvi put spomenuo Centar, govori Biloglav dodajući kako ipak pozdravlja odluku gradonačelnika da što je usvojio njegov prijedlog. 

- Ako odluka ostane onakva kakva je i nacrt sadašnje odluke, onda nema razloga da ne glasam za proračun. Dok je sve u ovoj fazi, me mogu podržati proračun, zaključuje dr. Biloglav. 

28. lipanj 2024 02:02