StoryEditorOCM
ForumSVEGA IMA

‘Trudna sam, a muž se zna ne okupati i po dva tjedna i takav legne pored mene i na čistu posteljinu! Stalno tjera inat‘

Piše Mozaik SD
5. studenog 2023. - 09:04

"Trudna sam 6 mjeseci, u braku sam godinu dana, a moj muž je 15 godina stariji od mene. Živimo na selu, on puno radi, ali mi pomaže oko kuće kad god može jer sam u drugom stanju,iako prođu dva tjedna a da se ne okupa,iako ga molim.

Obeća mi da hoće, okupam se, promjenim posteljinu, navečer on opet dođe i izmišlja izgovore,i kad pitam njega zašto se neće okupati, on se uvrijedi i ode u drugu sobu spavati.

Meni je to sve stresno pa do jutra ne mogu zaspati od bruge. Najgore je što ga više pitam, on sve više gura inat i to prerasta u svađu", podijelila je svoju bol ova žena, a zatim izrazila svoje strahove i upitala za savjet.

Molim vas ako negdje griješim, slobodno mi recite, bojim se da ćemo se razvesti ako on tako uvrijeđen često odlazi spavati u drugu sobu - napisala je na kraju.

"Cijeli krevet samo za nju, ne sluša zvocanje i ne osjeća smrad? U čemu je točno problem? Šalu na stranu, ovo je tipična igra moći", napisali su joj jedni, piše portal Žena.

Drugi su se pitali je li se tako ponašao i prije njihovog vjenčanja jer se pitaju kako su uopće došli do toga da imaju dijete ako se nije htio tuširati puna dva tjedna.

A neki su je upozorili da bi se iza toga moglo kriti nešto puno ozbiljnije.

"Zanemarivanje osobne higijene jedan je od znakova ozbiljne psihoze, depresije, stresa, možda i nečeg goreg. Ne pitajte kako znam. U svakom slučaju, ne bih se šalio s tim."

Rekli su joj i da prekine s njim ako se on ne želi presvući ili da se i ona prestane kupati.

28. travanj 2024 15:46