StoryEditorOCM
ForumTRAGIČAN EPILOG

Šokantan kraj potrage za obitelji iz Srbije: ubojica je njihova tijela prvo zapalio, a onda prekrio grmljem i lišćem

Piše PSD
2. listopada 2021. - 19:00

 Kako doznaje Blic, tijela tročlane obitelji Đokić pronađena su u subotu, a utvđeno je i da su ubijeno. Što je točno uzrok, otkrit će obdukcija. 

Nakon zločina, ubojica je spalio njihova tijela zajedno s automobilom u kojem su se nalazila kada ih je policija pronašla u jutarnjim satima. 

Obitelj se vodi nestalom već šest dana, a lokalna policija provodila je iscrpnu potragu u kojom je pregledavan teret. Na desetak kilometara udaljenosti u grmlju pronađena su tijela nesretne obitelji. 

Prema neslužbenim informacijama kojima raspolaže Blic, dva dijela bila su jasno vidljiva, iako prekrivena lišćem i grmljem, a forenzička ekipa koja je radila očevid na mjestu događaja pronašla je i treće tijelo. 

Lokalni mediji tvrde kako su Đokići bili na večeri u selu Moravac kod majke pronađenog muškarca nakon čega su se uputili prema svojem stanu u Aleksincu. Policija zasad nema odgovore na pitanja što se točno dogodilo kao i ni zašto je automobil zapaljen. 

Da se ne radi o bezazlenom nestanku već je ranije upozoravala i njihova rođakinja koja je istupila u srpske medije. 

- On ima mjenjačnicu, dobro im ide i godinama je već na meti napada. Dogodilo se da ga ispred kuće dočeka muškarac i prijeti kako će mu svašta učiniti da mu da novac. Najgore je bilo prije nekih godinu dana kad je u mjenjačnicu ušao muškarac koji je uperio pištolj u njega i tukao ga. To je bilo jezivo - rekla je ona za srpske medije.

19. travanj 2024 06:46