StoryEditorOCM
ForumKONAČNO SU ODLUČILI, ALI NEOBIČNO...

Pogledajte u kakvoj će kolibi vojvotkinja Meghan i princ Harry provesti medeni mjesec!

Piše Zadarski.hr
28. svibnja 2018. - 21:20
11527509089medeniii

Nakon što su obavili nekoliko službenih pojavljivanja, novopečeni kraljevski vjenčani par sprema se za medeni mjesec. Vojvoktinja Meghan i princ Harry odlučili su se za neobično lokaciju - idu u Kanadu.

U zapadnoj pokrajini Alberti odmorit će se u nacionalnom parku Jasper. Okruženi idiličnom prirodom u parku koji je na UNESCO-voj listi svjetske baštine, par će odsjesti u luksuznom resortu Fairmont Jasper Park Lodge, i to u kući koja se proteže na 557 kvadratnih metara. U osami će tako uživati u tzv. Outlook kolibi koja se još naziva i kraljevskom, i to zato što su članovi kraljevske obitelji tamo već odsjedali, piše 100posto.

Outlook kolibu koristili su kralj George VI i kraljica Elizabeta 1939. godine, kao i Elizabeta II i princ Philip 2005. godine. U njoj su svojedobno odsjedali i sir Anthony Hopkins, John Travolta i Bill Gates
Kuća ima šest spavaćih soba i kupaonica i potpuno je zaštićena od svih pogleda, a Meghan i Harry moći će uživati u golfu, planinarenju, jahanju, vožnji bicikla i vožnji kajaka.

Cijena smještaja je na upit, a još se ne zna kad će mladenci doći na svoj zasluženi odmor.

zasluženi odmor.

Inače, Meghan je dobila i svoj službeni grb, u čijem je dizajniranju i sama sudjelovala.

Na grbu vojvotkinje od Sussexa nalazi se lav, koji predstavlja njezinog supruga i koji je na njegovom službenom grbu. S desne strane je ptica koja predstavlja Meghan. Štit je također podijeljen na dvije strane pa su na lijevoj Harryevi simboli, a Meghan je izabrala svoje. Plava pozadina predstavlja ocean, a dvije zlatne trake sunčeve zrake, koji su poveznica s Kalifonijom, njezinom rodnom državom. Tri pera predstavljaju komunikaciju, koja je vojvotkinji važna.

Na travi su zlatni makovi, službeni cvijet države Kalifornije, te kimonant, drvenasta biljka koja raste u vrtovima palače Kensington - gdje je odrastao Harry te sad oboje tamo žive.

31. svibanj 2024 20:15