Boris Dežulović je ovaj put za N1 napisao malo drugačiju kolumnu.
Tko je ubojica?
(Otvoreno pismo o namjerama ministru unutarnjih poslova Davoru Božinoviću)
Velimir Bujanec: Posve sam siguran da Dežulović zbog napisanih gadosti neće snositi baš nikakve ozbiljne posljedice.
(Velimir Bujanec na Facebooku, u objavi o tekstu “Jebo vas Vukovar”)
Izbor iz više od tisuću komentara ispod Bujančeve objave:
- Velimir Bujanec, frende …daj da se nekaj konkretno potegne po tom pitanju mamu im jebem! BBB ZDS
- PORUKA KOMENTATORIMA: NE GENERIRAJTE MEĐU HRVATSKU SVAĐU I NETRPELJIVOST. META JE DEŽULOVIĆ A NE SVAĐA MEĐU HRVATIMA.
- Kako je moguće da se ovakvo govno usudi izaći iz svoje kuće na ulicu. Što sa našim društvom nije u redu?
- I on normalno hoda okolo?
- Da živimo u normalnoj državu ovog gospodina bi već netko obrijao.
- Hoće li se na ovo šutit kao i obično ili će netko reagirat da se ušutkaju čvalje ovakvih ljigavaca parazita i mrzitelja svega hrvatskoga.
- Ja sam uvjeren da te njegove uvrede budu naplaćene u skoro vrijeme!
- Snosi će i te kako će snositi samo dok se iznenada sretne sa pravim čovjekom kojeg je uvrjedio kad bude gledo kako mu ker proždire pogani jezik skuži će da sloboda govora je jedno a psovanje opasno po život.
- Ima ko da ga dočeka di u mraku
- Gdje ste branitelji,???DOKLE CE TE DOZVOLIT DA VAS VREDA SVAKO SRPSKO GOVNO KOJE ZNA NAPISAT PROSIRENU RECENICU.
- Suborci moji,dali se to može otrpiti??? Zašto konačno ne krenemo?
- Kratki hitni postupak i amen.
- Pitanje samo koji kalibar
- Fali njemu metak u čelu i to od 12,7
- Ovo treba neutralizirati.
- Ovog treba na kolac nasaditi
- Da je to normalna država noć bi ga pojela.
- Sotona …REŽI..JER KRAJ..SE..NAZIRE..OVOJ..FARSI..OD VLASTI..A..ZA..SVO ZLO..OD..SAME..AGRESIJE..DO OVOG SRAMOTNOG..PISANJA..DEBELO..DA PLATE..
- Kurvin sine poturčeni šljamu centriram ti vilicu od rubnjak. TRAŽIMO TE
- Ostavit ga NESPOSOBNIM za sav život.
- Ima ljek i za takve bezobrazne budale konop oko vrata i sve rješeno za par minuta.
- Kreten, satarom ga pod grlo.
- U čelo i riješeno.
- Imali u cijelom splitu nekoga da ga malo spusti u more da se okupa za primjer nekim drugim takvim piscima.
- Imali tko u Splitu da tu spodobu otpremi u vječna lovišta
- Splićani i Torcida… šta čekate????
- Jel zna neko adresu od dotičnog štakora, inbox.
- Bujanec daj nam njegovu adresu
Cijeli tekst pročitajte OVDJE.