StoryEditorOCM
ForumBLEF ILI...?

Kanye West je napisao, pa izbrisao da se ‘pokušava razvesti od Kim Kardashian‘: život ovog para pun je kontroverzi, ona ga navodno želi zatvoriti

Piše PSD
22. srpnja 2020. - 17:15

Nakon nekoliko šokantnih objava na društvenim mrežama Kanye Westa, među kojima i njegovo premišljanje o odgađanju predsjedničke kandidature za 2024., američki reper iznenadio je još jednom objavom koja je jako brzo nestala s njegovog Twitter profila. 

Naime, West je na Twitteru jutros objavio da se pokušava razvesti od svoje supruge, 'reality' zvijezde Kim Kardashian, ali je nekoliko minuta kasnije izbrisao post.

- Pokušavam se razvesti otkad se Kim susrela s Meekom u Warldolfu oko reforme zatvorskog sustava, napisao je West u poruci, bez dodatnog objašnjenja.

Podsjetimo, Kim Kardashian već neko vrijeme aktivno radi na reformi zatvorskog sustava te snima dokumentarac na tu temu.
Zbog toga se 2018. godine sastala i s američkim predsjednikom Donaldom Trumpom.

Ranije ovog tjedna West  je objavio seriju postova na svom profilu koji su kasnije izbrisani, a u kojima je između ostaloga izjavio da ga supruga pokušava zatvoriti na temelju zdravstvenog stanja, a samoga sebe usporedio je s Nelsonom Mandelom.

Ta je serija tvitova uslijedila nakon što je u nedjelju krenuo u predsjedničku kampanju skupom u Charlestonu gdje je trebao objaviti svoju službenu kandidaturu, a zapravo je poprilično nepovezano pričao o raznim temama, uključujući odluku koju je donio s Kim Kardashian da ne prekine trudnoću.

Kim i Kanye danas su roditelji četvero djece, a u svibnju su proslavili šestu godišnjicu braka.

West (43) je ostavio fanove u nedoumici je li njegova predsjednička kampanja istinita ili je samo blef kojim si želi napraviti reklamu za prodaju albuma.

Kanye i Kim

Brak Kim Kardashian i Kanye Westa ovih se dana više puta našao u centru pozornosti, posebice nakon reperove najave predsjedničke kandidature i njegovih šokantnih objava na društvenim mrežama. 

U svibnju ove godine, američki reper i zvijezda reality showa proslavili su svoju šestu godišnjicu braka, a prva nagađanja o njihovom odnosu započela su 2010. godine, nakon što se Kanye iznenadno pojavio u jednoj od epizoda spin off-a  serijala 'Keeping Up With Kardashians'. Tada je Kanye priznao da je Kim njegova velika simpatija, dok je Kim tvrdila da ona i Kanye imaju lijep prijateljski odnos te da posebno cijeni njegov modni ukus.

Reperove nade da mu se otvori prilika kod Kim splasnule su 2011. godine nakon što se Kim udala za NBA zvijezdu Krisa Humphriesa, no taj brak trajao je samo 72 dana. 

Nekoliko mjeseci nakon razvoda, Kim i Kanye započeli su svoju ljubavnu vezu. 

Godinu nakon, 2012. godine, Kanye je objavio vijest da Kim i on očekuju svoje prvo dijete, što je i Kim ubrzo potvrdila na svom Twitteru. U lipnju 2013. godine rodila se njihova prva kćer, North West.

U listopadu iste godine, Kanye je zaprosio Kim, unajmivši AT&T bejzbol stadion u San Franciscu. Događaju su prisustvovali njihova obitelj, prijatelji, ali i obožavatelji.

U svibnju 2014. godine, par se vjenčao u Firenci, nakon tjedan dana priprema koje su uključile čak i večeru u palači Versailles.

Kiminu vjenčanicu dizajnirao je Riccardo Tisci za Givenchy.

Par je u prosincu 2015. dočekao drugo dijete i svog prvog dječaka. Nazvali su ga Saint West.

Nakon što su neko vrijeme živjeli s njenom majkom Kris Jenner, Kim i Kanye konačno su kupili vlastiti stan, vrijedan čak 60 milijuna dolara, u Hidden Hillsu u Kaliforniji.

Iste godine kada je Kim doživjela napad te bila opljačkana na pariškom tjednu mode (uz velike količine nakita ukraden je i njezin zaručnički prsten vrijedan 3,9 milijuna funti), Kanye je u studenom završio na liječenju zbog "privremene psihoze" nakon ispada na pozornici. Bio je prisiljen otkazati preostale datume svoje turneje Saint Pablo.

Kim i Kanye su se 2018. godine odlučili za surogat majku za začeće svog trećeg djeteta nakon što je Kim pretrpjela zdravstvene poteškoće prilikom prva dva poroda.

Uz North i Sainta, par ima još dvoje djece, Chicago i Psalma.

24. travanj 2024 16:45