StoryEditorOCM
ForumMARKO VULETIĆ

Jeste li znali da u ovoj egzotičnoj zemlji postoji i Hram penisa? Dalmatinski influencer ga je posjetio, evo dojmova

Piše J. B.
11. prosinca 2023. - 20:02

U razdoblju inflacije putovanja postaju luksuz sve većem broju ljudi. Srećom, zahvaljujući raznim kreatorima svijet možete obići iz topline svoga doma. Marko Vuletić, jedan od naših najutjecajnijih influencera, Trogiranin s prebivalištem u Zagrebu redovito dijeli zanimljive isječke iz svoje svakodnevice.

Kada netko spomene Tajland, sigurno je da vam brojne asocijacije padaju na pamet. Naime, tijekom nedavne posjete Tajlandu, na svome TikTok računu Marko je podijelio jedan doista zanimljiv isječak. Riječ je o posjeti Hramu penisa, da, da, ne brinite, dobro ste pročitali, vid vas još uvijek služi. Riječ je o znamenitosti koja je smještena na plaži. Dok dio turista uživa u kupanju, ostatak odlazi u hram i pri posjeti ostavlja primjerak figure penisa kako bi ojačali svoju plodnost i muževnost. Sigurno se pitate pa kako uopće doći do figurice? Ne brinite, nabava je najmanji problem, s obzirom na to da su te figurice dostupne u gotovo svakoj trgovini diljem zemlje.

@divamv Tamo ih je trenutno preko 10 tisuća #putovanja #tajland ♬ original sound - Marko Vuletić

Kada je jednom ostavite, smatra se da ona zauvijek ostaje u hramu ili sigurno stoji do njega barem do prvoga čišćenja. Ako pak smatrate da vam je put do Tajlanda predugačak za takvu vrstu znamenitosti, nema problema jer i za to postoji rješenje. Jednom kada nabavite figuru i bacite ju u more, Tajlanđani vjeruju da će ona sigurno završiti u hramu. Kao što vidite, nema mjesta za strah, već samo za užitak u svim egzotičnostima ove daleke zemlje. 

Marko je tako svojim pratiteljima približio ovu zanimljivu destinaciju i lokaciju, a vi sami dobro odvagnite želite li se tamo i zaputiti. Tko zna, možda je put do Tajlanda koji "garantira" plodnost ipak nešto lakši od čekanja pregleda u hrvatskim bolnicama. 

 

27. travanj 2024 09:41