StoryEditor
ForumOŠTRO O PREDSJEDNIKU

Jandroković: Ovo što govori taj klaun Milanović mi je zadnja rupa na svirali. Što on radi? Klatara se po Hrvatskoj svaki dan i lupeta

Piše PSD
12. svibnja 2021. - 16:59
Damjan Tadic/Cropix

Na upit novinara da prokomentira najnovije izjave u sukobu premijera i predsjednika, Jandroković je rekao: “Gledajte, ja sam ovdje došao iskazati povjerenje HDZ-ovim kandidatima. Ovo što govori taj klaun Milanović mi je zadnja rupa na svirali.”

“Što on radi? Klatara se po Hrvatskoj svaki dan, lupeta čitav niz besmislenih tema, uvreda na račun drugih ljudi. Sad želi izabrati sutkinju  Vrhovnog suda kako bi osudila HDZ. Besmislen je da besmisleniji ne može biti”, nastavio je.

Jandroković je nabrojao i kako će se pamtiti hrvatski predsjednici.

“Tuđmana ćemo pamtiti kao državnika, Mesića kao predsjednika koji je išao s ljudima na kavu, a Milanovića ćemo pamtiti kao klauna predsjednika”, rekao je. Na upit sa strane kako će se onda pamtiti Kolinda Grabar Kitarović, rekao je kako će nju pamtiti kao veselu predsjednicu koja je išla na utakmice i bila pozitivna osoba.

Predsjednik Sabora ponovio je i kako mu je predsjednik Republike smiješan te kako misli da se uplašio za sebe po izbijanju afere Janaf.

“Jeo je ostatke hrane kao strvinar u tom klubu. Ne kao orao kako on sebe vidi, nego kao strvinar”, rekao je Jandroković.

“On to pokušava zamutiti optužujući druge, slušajte ga kako govori, to nije predsjednički, to je klaunski. Ostat će zapamćen kao klaun”, ponovio je još jednom.

item - id = 1098263
related id = 0 -> 1128033
related id = 1 -> 1127979
18. rujan 2021 23:27