StoryEditorOCM
ForumMAFIJA

Hrvat i Srbin provalili u stan najzgodnije voditeljice na svijetu, sve su odnijeli. Šteta je procijenjena na 1,1 milijuna kuna, procurila je i snimka

Piše PSD
5. travnja 2021. - 18:05

Talijanska policija uhitila je sve lopove koji su prošlog ljeta provalili u milanski stan novinarke Dilette Leotte. Lopovi su lijepoj sportskoj novinarki ukrali torbice, nakit i novac ukupne vrijednosti 150 tisuća eura, odnosno više od 1,1 milijuna kuna. Dvojica članova bande već su bili uhićeni, a sada su policiji poznati svi učesnici, piše Net.hr.

U grupi od petorice lopova bio je i jedan Hrvat, a talijanski mediji pišu da se radi o 27-godišnjem Luki R. Nije bio jedini Balkanac u ovoj bandi, pa su tako s njim bili i dva Srbina, Kosovar i Rumunjka.

Dvojica među njima su držala stražu, a trojica, među kojima i Luka su provalili u stan najljepše voditeljice svijeta i odijeli vrijedne stvari. Sve je snimila nadzorna kamera.

Prema informacijama medijia iz Italije radi se o grupi kojoj ovo nije prva pljačka bogatih i slavnih. Tako su navodno već upali u kuću talijanske infuencerice Eleonore Incardone.

Diletta je jedna od najzgodnijih novinarki svijeta, a Instagramu je prati više od osam milijuna ljudi.

Snimku ove drske pljačke možete pogledati OVDJE.

23. travanj 2024 23:24