StoryEditorOCM
ForumTRAGEDIJA U GRADAČCU

U prijenosu uživo ubio suprugu i još dvoje ljudi, pred policijom počinio samoubojstvo! Radi se o bodybulideru Nerminu Sulejmanoviću

Piše Jutarnji.hr
11. kolovoza 2023. - 14:18

Kako javlja N1, prema potvrđenim informacijama, Nermin Sulejmanović ubio je tri osobe, a ozlijeđene su ukupno tri osobe.

14:03 Nermin Sulejmanović, ubojica iz Gradačca, počinio samoubojstvo, potvrđeno je za portal Avaza.

Klix.ba piše da se trostruki ubojica ubio pred policijom - prenosi Jutarnji.hr.

13:54 Gradonačelnik Gradačca Edis Dervišagić rekao je za N1 da je riječ o nezapamćenom činu u Gradačcu. Dodao je kako se o motivu zločina zasad ne može govoriti.

- Nažalost, izgleda da dijelimo sudbinu cjelokupnog društva. Mreže postaju negativan nositelj aktivnosti. Građanima mogu reći da, iako je sitacija izvanredna, koliko-toliko je pod kontrolom. Neslužbeno, potraga za ubojicom kreće se u konkretnom smjeru, brzo očekujemo informacije. Nema potrebe za panikom, ali opreza nikad dosta, poručio je.

13:50 Za N1 Televiziju je govorila novinarka Radija Gradačac, Meliha Kavazović Hećimović koja je rekla da u gradu vlada muk, te da je policija uputila apel građanima da se sklone na sigurno mjesto.

- Izuzetno težak i tragičan dan za Gradačac. Danas svjedočimo događajima kojima se nitko nije nadao. U gradu vlada muk, što je neobično jer je danas sajamski dan, rekla je Kavazović Hećimović.

Dodala je da su iz policije uputili apel građanima da se sklone na sigurno jer se po gradu kreće osoba koja je opasna po živote građana.

13:39 Gradonačelnik Gradačca Edis Dervišagić za portal Avaza je izjavio da se dogodila velika tragedija.

- Sve su neslužbene informacije. MUP ima konkretne informacije, ja ono što znam mogu reći. Nažalost, naš mirni, vrijedni, čestiti grad zavijen je u crno. Dogodila se velika tragedija. Kako neslužbeno doznajem, riječ je o obiteljskoj svađi koja je eskalirala i sad smo u situaciji, nažalost, da brojimo mrtve i ranjene – rekao je Dervišagić za portal „Avaza“.

Dodao je da su, prema neslužbenim informacijama, tri osobe ubijene, a još nekoliko je ranjeno.

- Policija je na terenu. Ubojica je u bijegu. Nadam se da će biti vrlo brzo uhićen. Trenutno je u Gradačcu jedna vrsta izvanrednog stanja i očekujemo konkretnije informacije od MIP-a. Specijalci su na terenu – izjavio je Dervišagić za portal „Avaza“.

13:32 Avaz.ba prenosi da se ubojica javio na Instagramu nedugo nakon počinjenja stravičnog ubojstva s nepoznate lokacije.

- Ubio sam oca i sina. Kako su mi naletjeli, Bog zna. Ubio sam ženu i dva dušmanina. Nadam se da sam ubio i policajca. Beba je živa – rekao je on na snimci.

Na području Gradačca u Bosni i Hercegovini u tijeku je potraga za muškarcem koji je jutros ubio suprugu i još najmanje dvije osobe. Naime, na Instagramu je objavio videozapis iznimno uznemirujućeg sadržaja, govoreći pratiteljima da će uživo svjedočiti ubojstvu. Šokantan video koji je objavio Sulejmanović dok je gasio živote svojih najmilijih i dalje je dostupan na internetu.

Na snimci se vidi kako uzima pištolj i ispaljuje metak u čelo ženskoj osobi. Također, na snimci se može čuti i plač djeteta koje se nalazilo u neposrednoj blizini. Na vrlo uznemirujućoj snimci je navodno prikazana i beba koja leži na pločicama.

Bosanskohercegovački mediji navode da je potjera u tijeku i da su specijalci na terenu. Gradačac je trenutačno pod policijskom blokadom, zatvoreni su svi ulazi i izlazi iz grada.

- Evo da vidite kako izgleda ubojstvo uživo, poručio je prije suludog čina.

Prema zasad neslužbenim informacijama, pucao je i na policiju.

Avaz.ba prenosi da se ubojica javio na Instagramu nedugo nakon počinjenja stravičnog ubojstva.

- Ubio sam oca i sina. Kako su mi naletjeli, Bog zna. Ubio sam ženu i dva dušmanina. Nadam se da sam ubio i policajca. Beba je živa – rekao je on na snimci.

Dnevni Avaz piše da je riječ o Nerminu Sulejmanoviću, bodybuilderu i fitness treneru koji je od ranije poznat policiji. Inače, za Sulejmanovićem je 2016. bila raspisana međunarodna tjeralica zbog nasilničkog ponašanja nad policajcem, a godinu ranije bio je uhićen kao dio narkoskupine Emira Kodžage.

Kako piše bosanskohercegovački portal Crna kronika, pobjegao je na teritorij Republike Srpske. Također, prema podacima kojima raspolaže tamošnja policija, a na temelju izjave svjedoka, Sulejmanović je pobjegao u BMW-u.

Nermin Sulejmanović

 Facebook/

U međuvremenu se MUP Tuzlanskog kantona oglasio priopćenjem u kojemu je istaknuto da je došlo do upotrebe vatrenog oružja od strane muške osobe, a tom prilikom je, prema prvim informacijama, ozlijeđeno više osoba.

- Za osobom se intenzivno traga. O događaju je obaviješten kantonalni tužitelj. Policijski službenici su na mjestu događaja i poduzimaju se potrebne mjere i radnje. Na teren su upućeni i timovi Jedinice policije za specijalnu podršku – priopćila je policija.

Iz Tužiteljstva su poručili da ne raspolažu svim relevantnim informacijama.

- Policijske snage su na terenu. Akcija je u tijeku. Bit ćete obaviješteni kada budemo imali sve pouzdane informacije - kratko je rečeno.

27. travanj 2024 23:35