StoryEditorOCM
ForumBLAGI UŽAS

Žena se sledila nakon što je čula razgovor muža i njegovih prijatelja: ‘Nakon toga za mene ništa nije bilo isto‘

Piše MOZAIK SD
26. listopada 2023. - 18:38

Video na TikToku u kojem je žena čula kako ju muž izruguje postao je viralan i izazvao lavinu reakcija.

"Čula sam muža dok me ogovarao s prijateljima. To se desilo nedugo nakon našeg medenog mjeseca. Moj muž i njegovi prijatelji pričali su na grupni videopoziv. Ja sam neko vrijeme komunicirala s njima, a onda sam se pozdravila s njima i rekla da idem u šetnju." priča žena.

"Tad sam napravila najveću grešku svog života. Zaboravila sam nešto i vratila se kući da to uzmem, a muž i njegovi prijatelji mislili su da sam otišla. Čula sam da ga prijatelji ispituju oko našeg medenog mjeseca, i tad su ga krenuli ismijavati. Tad ga je jedna prijateljica upitala je li mu moj izgled još uvijek problem, a on joj je odgovorio da me voli, i da mu je bilo divno na medenom mjesecu." objašnjava.

"Rekao joj je i da sam prelijepa iznutra, bez obzira na to što on preferira mršavije djevojke svjetlije puti. Rekao im je da ne možemo imati baš sve, a ona je inzistirala na tome da joj kaže misli li da se unazadio zbog ljubavnog odnosa sa mnom, i da je nakon bivše našao goru od nje, koja je fizički bila njegov tip. On je na to odgovorio možda, ali da ga ja činim sretnim."

"Nakon toga, prijatelj koji je čini mi se, možda pokušao i pomoći, rekao je da bi puno pomoglo kad bi ja smršavila. Nisam pretila, nisam čak ni debela. Nakon toga, za mene ništa nije bilo isto. Voljela bih da se nikad nisam vratila u kuću u tom trenutku." zaključuje djevojka po imenu Emma.

Voditelj emisije pokušao ju je utješiti, rekavši joj da to nije najveća greška koju je počinila, i da mu je žao što je zbog te informacije slomljena.

 

27. travanj 2024 17:32