StoryEditorOCM
ForumZANIMLJIVA RASPRAVA

Baka odbija čuvati unuke ako joj kći za to ne plati: ‘Pa nisam ja dadilja, ne pada mi na pamet!‘ Što mislite o tome?

Piše MOZAIK SD
20. rujna 2023. - 17:34

Bake i djedovi su poznati ‘službe za čuvanje unuka‘. I stvarno su velika pomoć svojoj djeci i unucima naravno. Oni su tu da pomognu ako je potrebno i tu pomoć i podršku treba cijeniti.

Međutim, jedna baka ima ultimatum da čuva svoje unuke. Što je tražila, njezina kći otkrila je na Redditu. Mišljenja o toj priči potpuno su podijeljena, neki su na strani bake, a neki smatraju da nije u pravu, piše blic.rs

"Uvijek sam se oslanjala na svoju majku kada je u zadnji tren trebala čuvati unuke. Ali sada ona traži novčanu naknadu za čuvanje unučadi, što ja kao samohrana majka trenutno ne mogu priuštiti.

Ponekad joj platim, ali ne mogu svaki put kada čuvam djecu. Rekla je da nije dadilja i da joj više ne pada na pamet pomagati mi", napisala je kćer.

Neki vjeruju da je baka u pravu. No, mnogi od njih kažu da bi trebala pomoći svojoj kćeri, tim više što ona nema sredstava da je plati, a uz to je i samohrani roditelj, što je za cijelu priču iznimno bitno.

“Potpuno razumijem kroz što prolazite jer sam i sama samohrana majka pa mi roditelji često pomažu kada imam obaveze koje ne mogu odgoditi, a ne mogu povesti dijete sa sobom.

Žao mi je što prolaziš kroz ovo, pogotovo zato što bi ti majka trebala biti najveća podrška, a ne dodatno otežavati tvoju već tešku situaciju‘‘, napisala je jedna žena na Redditu.

27. travanj 2024 20:13