StoryEditorOCM
ĐiradaODRŽIVA EKONOMIJA

Zadružna pivovara poziva lokalne craftere i ‘buvljakuše‘ na rujanski craft market!

Piše Zadarski.hr
25. kolovoza 2023. - 14:02

Brlog zadružna pivovara poziva lokalne craftere i ‘buvljakuše‘ da im se pridruže i sudjeluju Brlog craft marketu koji će se održati na Brlog terasi, u subotu, 9. rujna, s početkom u 11 sati.

- Brlog craft bar & shop poziva do 27. kolovoza sve lokalne obrtnike, umjetnike, kreativce, dizajnere, grafičare i OPG-ovce da se jave u slobodnoj formi sa par rečenica o sebi, tko su, što su i sa par fotografija svojih proizvoda i djela na mail: brlog.beer.bar@gmail.com

Ujedno, ukoliko je netko od craftera zainteresiran i da održi neku radionicu, ćakulu ili nešto treće slobodno može dati ideju/prijedlog. Dobrodošli smo za sve kreativne ideje!

Pozivamo i sve zainteresirane male hrčke koji se žele riješiti svojih krpica da se jave na gore navedeni e-mail ako žele imati svoj štand za prodaju svoje rabljene odjeće.

Pomozite Brlog craft bar & shop-u u ostvarenju cilja ovog događanja, a to je da zajedno podržimo male obrtnike i poduzetnike u našoj sredini i da Vašim doprinosom povećamo održivu i cirkularnu ekonomiju i da se nastavimo ugodno družiti - poručuju iz Brloga.

 

29. svibanj 2024 04:46