StoryEditorOCM
ĐiradaHOTEL KOLOVARE

Wine Vip Event  okuplja vrhunske govornike, sommeliere i ugostitelje, barmene, MasterChefove, kuharske virtuoze…

Piše Zadarski.hr
4. ožujka 2020. - 22:22

Wine Vip Event  - Međunarodna konferencija vrhunskih vinskih znalaca i ove godine kao i lani prvi event organizira u Zadru.  Ovaj događaj već četiri godine vrlo uspješno organizira agencija RICERCA MERCATO u raznim gradovima na Jadranu.

Prošle godine je odaziv u Zadru bio jako dobar,  a to se očekuje i ovo godine jer je interes iznimno velik.           Event je u hotelu Kolovare,  5.ožujka s početkom u 14 sati.

Glavni motiv i ciljevi evenata su: povezivanje, edukacija i unaprjeđenje, a iznimno kvalitetne radionice i prezentacije vodit će vrhunski međunarodni i hrvatski govornici, sommelieri i ugostitelji, barmeni, MasterCheovi, kuharski virtuozi,....U timu su imena koja jako puno znače u svijetu poznavatelja vina, gastronomije i ugostiteljstva: Filip Savić, Mario Meštrović, Jure Andrijašević, Zoran Lukić, Filip Sarilar ....

Teme, radionice, predavanja i govornici:

  • Nezaustavljiv – tvoje radno mjesto, tvoja pozornica! sommelier Suvad Zlatić SUWI

Tajne i moć govora tijela i retorike koje možete iskoristiti u svakodnevnim situacijama s gostima i suradnicima. Prezentacija kako efikasno upotrijebiti retoriku i verbalnu komunikaciju.

VERBALNI NAPADI – VERBALNA SAMOOBRANA (nastup sa stilom umjesto napada)

  • Ponašanje osoblja u sali – radionica za konobare, - sommelier i ugostitelj Mario Meštrović

Neverbalna komunikacija, pravila servisa, higijena, prepoznatljivost osoblja

  • Izrada koktel liste za barove, koktel barove, restorane, klubove... - ugostitelj Jure Andrijašević

mala SWOT analiza ili kako napraviti uspješnu koktel listu koja će odražavati identitet lokala, koja će biti održiva i isplativa te prihvaćena od publike

  • Barmen.hr – voditelj edukacijskog centra Barmen.hr Filip Sarilar

Barmenska škola - popraćena uz degustaciju signature koktela

Nakon predavanja za sudionike predavanja i edukacija organizira se degustacijska večera sljubljivanja hrane i vina u kojoj sudjeluju vrhunski sommelieri, ali i kuharski vrhunski majstori: mladi kuhar -vlasnik GASTRO kluba Pula Dragan Jovanović, Chef restorana Zigante Damir Modrušan, Luka Dančulović,....

U event je i ove godine uključena Ugostiteljska škola s ciljem promocije ugostiteljskih zanimanja.

 

 

17. studeni 2024 00:19