StoryEditorOCM
ĐiradaULAZ BESPLATAN

Večeras se održava premijera predstave "San Letnje noći" na govorima mjesta Sali, Zaglava i Žmana u Saljskom polju na mikrolokaciji Lokvanj

Piše M. K.
27. lipnja 2024. - 14:51

Večeras 27. lipnja u 21.15 sati održava se premijera predstave "San Letnje noći" na govorima mjesta Sali, Zaglava i Žmana u Saljskom polju na mikrolokaciji Lokvanj.

U prethodno najavljenom terminu predstava nije održana zbog nepovoljnih vremenskih uvijeta stoga je večeras ulaz slobodan.

image

San letnje noći

Mira Lordanić/Slobodna Dalmacija

- Prijevod „Sna ljetne noći“ doživjela sam kao pravi izazov. U otočkom trenutku spojile su se dvije moje struke i zazvonio je govor kojeg još samo šapću nane na Ravancu. Nisam odustala od tog prekrasnog projekta ni kad je Ante završio u bolnici, nisam odustala niti kad su se Ivana i Petra odselile s otoka.

image

San letnje noći

Mira Lordanić/Slobodna Dalmacija

Nisam se obeshrabrila kad su me mnogi odbili i pokušali uvjeriti da je to prevelika predstava za Sali. Nadam se da će večeras nebo biti vedro. Ovo je program koji vraća vjeru u ljude, život i teatar - kazala je Maja Šimić, redateljica.

image

San letnje noći

Mira Lordanić/Slobodna Dalmacija

Ansambl

U predstavi igraju: Damir Ramov, Filip Šešelja, Ivan Špralja, Zdenko Dominis, Matija Ramov, Sani Burin, Ivona Petešić Frka, Ante Mihić, Mario Živković, Božidar Bačić

Dramatizacija/Režija/Produkcija: Maja Šimić

Izrada maski: Iskra Jovanović Glavaš

Izrada šešira: Vesna Savković

Majstori tehnike: Marino Petešić i Josip Šindija

Fotografija: Mira Lordanić

Grafika: Lorena Buturić

After Party održat će se u Tutta Forza night clubu uz DJ Bartola Njarija

27. lipanj 2024 14:52