StoryEditorOCM
ĐiradaSEDMA SEZONA

Kontroverzna i poučna predstava glazbenika i TV zvijezde Marina Ivanovića Stoke stiže i u zadarski HNK

Piše Zadarski.hr
11. ožujka 2024. - 13:10

U svojoj sedmoj sezoni kontroverzna i poučna predstava glazbenika i TV zvijezde Marina Ivanovića Stoke ruši sve rekorde te bilježi rast od čak 300% gledanosti. Na popisu ove kraće turneje se nalazi i Zadar i to u Hrvatskom Narodnom Kazalištu - 15.04.2024. od 20:00h.

Ova monodrama ispričana je preko 290 puta u 30+ gradova. Ovo je priča o svakome od nas, a ispričana iz ugla jednog trinaestogodišnjeg dječaka, koji dolazi iz stabilne obitelji i koji litru mlijeka dnevno i san da postane najbolji košarkaš svijeta zamijeni prvim jointom, a kasnije svim ostalim što slijedi.

Ovo je predstava koju treba pogledati svaki teenager kako mu nikada ne bi palo na pamet ići tim putem. Ovo je predstava koju treba pogledati svaki roditelj, kako bi se znao nositi sa problemom i prepoznati ga u samom početku. Ovo je predstava za pedagoge, profesore, poslovne ljude, liječnike, psihologe i psihijatre, bake i djedove. Ovo je obiteljska predstava, makar prikazuje i najcrnije trenutke jednog narkomana od kojeg će vam se zavrtiti u glavi i smučiti. Ali, koju treba svatko pokazati kao svjedočanstvo da uvijek postoji izlaz.

26. travanj 2024 07:20