StoryEditorOCM
ĐiradaVELIKA ROCK FEŠTA SPREMA SE U PETAK U CALLEGRA

Forum Blues Bar zapalit će Jeremy's Alive – Pearl Jam tribute

Piše Zadarski.hr
7. ožujka 2017. - 23:32
JEREMY'sALIVEFbbarposter

Velika rock fešta sprema se u petak u Callegru. U Forum Blues Baru tribute koncert će otprašiti Jeremy's Alive – zagrebački sastav koji utjelovljuje kultne grunge prvoborce Pearl Jam. O koliko uvjerljivoj inkarnaciji i izvrsnim svirkama se radi svjedoči publika u cijeloj regiji, a sada je došao red i na Zadar.

Od osnutka ranih 90-ih godina Pearl Jam je zasjenio brojne alternativne izvođače  te uskoro učvrstio poziciju jednog od najutjecajnijih bendova na svijetu. Posljednjih godina stvar je otišla još dalje, pa se o njima priča kao o trenutno najvećoj rock skupini. 

Isti stav dijele Jeremy's Alive koji su nastali iz višegodišnje suradnje zagrebačkih bendova Replica i Lotus. Rezultat je projekt koji će širokim repertoarom i energičnom svirkom sigurno zadovoljiti stare i nove Pearl Jam fanove. Zadarsku publiku očekuje presjek cijele karijere Pearl Jama, s naglaskom na najveće hitove grunge rock velikana.

Program počinje u 21 sat, a koncert u 22 uz tradicionalno slobodan ulaz. Od objave događaja na društvenim mrežama za koncert vlada veliki interes, pa organizatori preporučuju raniji dolazak.

20. rujan 2024 16:36