StoryEditorOCM
ĐiradaPREDBOŽIĆNO IZDANJE

Dođite na Craft market u Brlogu: prvi put srest će se i udružiti buvljak scena sa zadarskim i otočkim obrtnicima

Piše zadarski.hr
19. prosinca 2021. - 09:06

Dva dana prije Božića, 23. prosinca, u Brlog dvorištu održat će se Craft market na kojem će se po prvi put sresti i udružiti buvljak scena sa zadarskim i otočkim obrtnicima. Martekt će biti otvoren od 11 do 19 sati.

"Imat ćete priliku da nađete neki zanimljiv komad vintage i second hand odjeće, a i možda pronađete jedinstvenu rukotvorinu za sebe ili druge, u čemu će Vam pomoći zadarska obrtnica Ana Garžina - obrt AGart izrada unikatnog nakita te dva otočka obrtnika, Marija Kureljić - obrt Miris Silbe izrada prirodne kozmetike i Mate Rančić - suveniri od maslinovog drveta.

Ideja je da se ovim prvim malim, a nadamo se uskoro tradicionalnim i većim Craft marketom podrži i Vašim doprinosom poveća održiva i cirkularna ekonomija te da zajedno podržimo tradicijske i umjetničke obrte u našoj sredini" pozivaju iz Brloga

Predbožićno vrijeme, kad smo svi puni ljubavi i željni darivanja, bit će i prilika za donaciju građana za inicijativu i Udrugu Ljudi za ljude - pomoć stradalim obiteljima u potresu sa područja Banovine.

Pripremljena je i božićna tombola na način da kupovinom proizvoda sa štandova ulazite u bubanj za raznovrsne nagrade, a izvlačenje će biti pri samom kraju druženja.

26. lipanj 2024 21:47