StoryEditorOCM
ĐiradaRIVA BIKARIJA

Božićna događanja u Starigradu, prikupljena sredstva bit će namijenjena nastavku liječenja mlade mještanke Petre Adžić

Piše M.K.
18. prosinca 2023. - 15:39

U sklopu prosinačkih događanja u Općini Starigrad večeras (ponedjeljak, 18.12.) s početkom u 17 sati Društvo istraživača mora 20000 milja održava predavanje i predstavljanje zbornika „Tri mora pričaju neispričane priče“. Radi se o projektu OTARNOS – Očuvanje tradicije akvakulture i ribarstva Novigrada, Obrovca i Starigrada sufinanciranog sredstvima Europske unije iz Europksog programa za pomorstvo i ribarstvo. Nakon toga, u 19 sati slijedi lutkarska predstava za najmlađe „Kako je dječak srećko spasio Božić“. Oba događanja održavaju se u Društvenom domu Starigrad uz slobodan ulaz za posjetitelje.

U petak 22. prosinca u 12 sati počinje tradicionalni Božićni sajam u organizaciji Osnovne škole Starigrad, a u subotu, 23. prosinca slijedi Božićno druženje s početkom u 18 sati, uz bakalar kojega će pripremati članovi Lovne jedinice Starigrad te nastup Lucije Marcelić i benda Pink Noise.

Oba događanja su humanitarnog karaktera, a prikupljena sredstva namijenjena su nastavku liječenja mlade mještanke Petre Adžić. Mjesto održavanja oba događaja je starigradska riva Bikarija.

25. travanj 2024 10:48