StoryEditorOCM
ĐiradaU PETAK

Blues bar slavi 15. godinu emitiranja – na rođendanski koncert ravno iz Londona u klub Guma stiže eksplozivni Five Points Gang!

Piše A.P.
11. travnja 2023. - 11:34

U Forum Blues bar na rođendanski koncert glazbene emisije Blues bar u klub Guma ravno iz Londona stižu Englezi - Five Points Gang! U travnju emisija slavi rođendan – ulazi u 15. godinu neprekidnog emitiranja na Radiju 057 u Zadru što će se obilježiti internacionalnim koncertom u Gumi. Tako će dinamitni engleski trio na svojoj europskoj turneji u Zadru u petak 14. travnja žestokim blues-rockom na izvorni engleski način začiniti 4. Forum Blues bar.

image

Five Points Gang

Forum Blues Bar/Slobodna Dalmacija

Five Points Gang slovi za jedan od najmoćnijih i najoriginalnijih nadolazećih bendova na glazbenoj sceni Ujedinjenog Kraljevstva. Joe, Dinho & Thanos preselili su se u London s istim snom i slučajnim susretom trojice sad već uspješnih glazbenika, pokrenula se nevjerojatna glazbena energija koja je postala temelj njihovog eksplozivnog zvuka već nazvanog "redefiniranje bluesa". S više od 200 tisuća slušatelja koji ih prate na radio stanicama i platformama za streaming, te još više tisuća fanova koje su oduševili njihovi nevjerojatno snažni nastupi uživo, Five Points Gang brzo su izgradili reputaciju najuzbudljivijeg nadolazećeg blues benda u Velikoj Britaniji.

Od kad je ukinuta karantena zbog pandemije uvedena u kolovozu 2021. godine, Five Points Gang su odsvirali više 100 koncerata diljem UK-a, pojavili se na 15 festivala, a ovo im je već i druga europska turneja. Momci su postali naširoko poznati po tome što uvijek guraju svoje nastupe do krajnjih granica i unatoč tome što nastupe završe okupani znojem, „izubijani” od stalne vožnje na cesti, ovi dečki su uvijek „žedni” za još akcije što će pokazati i nastupom u Gumi.

image

Five Points Gang

Forum Blues Bar/Slobodna Dalmacija

The Gang su postali najpoznatiji upravo po svojim iznimnim nastupima uživo, ostavljajući publiku bez daha dok "traži za još". Osim toga Five Points Gang je istinski internacionalan bend – kako su ih opisali u Londonu - "Velšanin, Grk i Brazilac ulaze u bar... i raznesu mjesto!"

Početak koncerta Five Points Gang u Forum Blues baru u klubu Guma je u petak 14. travnja u 21.30 sati, ulaz na internacionalni rođendanski tulum je – besplatan.

 

01. srpanj 2024 01:13