StoryEditorOCM
4 kantunaTKO PITA, NE SKITA 

Ričarda smo pitali kako je shvatio Milanovića o ‘ekstatičnom bonusu Dalmacije‘: „Totje kad uzmeš viagru ili kamagru da dobiješ bonus centimetre...”

Piše I. Nevešćanin
13. srpnja 2021. - 10:57

Prošlotjedna „polemika” između kolumnista Borisa Dežulovića i predsjednika Republike Zorana Milanovića oko Vruje, još uvijek se prepričava, a u javnosti se najviše komentirala jedna rečenica iz predsjednikovog „odgovora” kad je na svom Facebook statusu, među ostalim, napisao Dežuloviću da: „Na njegovu sreću, rođen je i živi u ekstatičnom bonusu Dalmacije. Tamo i budale djeluju bistro.” 

Što je to 'ekstatični bonus Dalmacije' u kojem i 'budale djeluju bistro', sam Dežulović je pokušao objasniti i sebi i Milanoviću odgovoru na Indexu:

„Šta ti je to, bogati, 'ekstatični bonus Dalmacije'? Jesi li to smislio dok si hladio otečena jajašca u Latkovićevom bazenu na moru pa si se sam sebi učinio bistrim?” napisao je Dežulović predsjedniku države uz jedan savjet: „Moraš biti jasniji, obraćaš se budalama kojima si predsjednik. Ovako samo ispadaš rezident ekstatičnog bonusa Pantovčaka, u kojemu i bistri rade mutne stvari.”

Što je 'ekstatični bonus Dalmacije' gdje i 'budale djeluju bistro', i kako je tu Milanovićevu rečenicu shvatio pitali smo popularnog Ričarda. Evo što nam je odgovorio:

„To govori pametan čovk sa velkon plaćon, odozgo sa visine. 

Ekstatični bonus Dalmacije...

Čuja san za otu rič što tako počinje... eksta...

Znači, Ekstaza Bonus.

Totje kad uzmeš viagru ili kamagru da dobiješ bonus centimetre na onoj stvari da svak vidi kolki ti je.

I budali je to kristalno bistro za zaključti – kazao je Ričard za Zadarski.hr.

24. travanj 2024 17:09